Siema wszystkim !!
Napisano Ponad rok temu
Powracajac do tematu Storm;a. cwicze 3x w tygodniu i jak lepiej jest Go brac, po treningu? czy przed treningiem?
Gdybym bral Go przed treningiem to powiedzmy,ze mono dawkowal bym w ten sposob : DT: rano na czczo 5 gram,po treninhu 5 gram. DNt: rano na czczo + 5 gram 8h pozniej.
Dodam jeszcze,ze do tej pory pilem przed treningiem puszke 250 ml Zielonej Herbaty firmy Olimp? CZy ona w jakis sposob nie wplynie negatywnie na zdobycie masy?
Guest_Triceps.pl_*
Napisano Ponad rok temu
Otoz mam 19 lat, moj staz na silowni to juz bd jakies 2 lata. Waze 78 kg przy wzroscie 182.. Zostalo mi troche Storm'a z poprzedniego cyklu i nie wiem jak Go polaczyc i z czym lepiej. Kupic do niego Cm3 treka czy jakies pojedyncze mono creapure typu universal i do tego jakis transporter?
Powracajac do tematu Storm;a. cwicze 3x w tygodniu i jak lepiej jest Go brac, po treningu? czy przed treningiem?
Gdybym bral Go przed treningiem to powiedzmy,ze mono dawkowal bym w ten sposob : DT: rano na czczo 5 gram,po treninhu 5 gram. DNt: rano na czczo + 5 gram 8h pozniej.
Dodam jeszcze,ze do tej pory pilem przed treningiem puszke 250 ml Zielonej Herbaty firmy Olimp? CZy ona w jakis sposob nie wplynie negatywnie na zdobycie masy?
Skoro cykle już były jako takie, to spróbowałbym cm3 Treca z tych dwóch opcji, które podałeś. Ale jeżeli korzystasz ze Storma, który jest stackiem po treningowym, to masz dwie drogi: cm3 lub mono rano na czczo lub cm3 lub mono przed treningiem. Storm po treningu. Do mono tak serio to nie musisz wydawać kasy na żaden transporter - co ma się wchłonąć, to się wchłonie Zieloną herbatę możesz brać.
Napisano Ponad rok temu
Guest_Triceps.pl_*
Napisano Ponad rok temu
Reasumujac, jesli polacze sobie Storm'a z Cm3 firmy trek na masie i po obwodach cos mi skoczy tak? Jest to moj 3 cykl, w ktorym do diety konkretnie sie przylozylem. Wczesniej bylem nowicjuszem i dlatego te 2 pierwsze cykle zbytnio duzych rezultatow mi nie daly. Ew co sugerowalbys mi zamiast Cm3 treka? Mam do wydania 70 zl.
Jeżeli przyłożysz się do treningów i diety tak jak napisałeś, to skoczy CI na pewno na tym połączeniu
CM3 z Treca będzie spoko na ten cykl Ewentualnie jeśli nie dostaniesz cm3, to możesz spokojnie robić na jabłczanach kreatynowych typu TCM z Olimpu, czy Activlabu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"reasumujac bialko bd lepszym rozwiazaniem anizeli aminokwasy?" nie logiczne zdanie, bo aminokwasy to właśnie białko:) Aminokwasy są częściami składowymi białka ich liczba wynosi 20...ale to tak jako ciekawostkaTeraz to je nie chce przesadzac z hajsem bo chce miec pozniej na jakis kolejny, fajny cykl...Reasumujac bialko bd lepszym rozwiazaniem anizeli aminokwasy?
Wśród tych 20 wyróżniemay "najważniejsze" 3, rozgałęzione zwane BCAA. Jeżeli kasa ogranicza to kup lepiej BCAA niż jakieś kiepskie białko i pij 2x10-15g dziennie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bialko uzupelniasz braki w diecie, a wegle podbijasz z jedzenia. ale mi filozofia. ale jak chcesz sobie kupic jakis gainerek gdzie jest prawie sam cukier i bialka co kot naplakal to prosze to twoje pieniadze i twoje decyzje.
TRENUJE BO LUBIE