Słyszałem o uwalnianiu się na zewnątrz kawałka mięsa węglowodanów i białka, z czego powstaje tłuszcz, czyt. ta chrupiąca skórka.
Użytkownik Khhf edytował ten post Ponad rok temu
 
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Khhf edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 )
 )
					
					Napisano Ponad rok temu
 
					
					Napisano Ponad rok temu
 
					
					Napisano Ponad rok temu
@up
Skad Ty takie info bierzesz?? Wlasnie podczas smazenia traci skladniki odzywcze, poza tym jest ciezsza dla zoladka. Kulturysci jedza gotowana lub grillowana, ja polecam ta druga opcje, bo jest bardzo smaczna
Użytkownik Khhf edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 
Napisano Ponad rok temu
 Smakuje pysznie
 Smakuje pysznie  
					
					Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 
					
					Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
 
 | Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| jak szalec to szalec! | MASTERS Of STEEL | 
 |   
 | ||
| Mariusz Linke Bedzie walczył w Meca Vale Tudo 9 | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| Amphibian - stale | MAGIA STALI | 
 |   
 | ||
| Co z walką Najducha z Saletą ?? | KARATE | 
 |   
 | ||
| co myslicie o tym materiale na okładziny? | MASTERS Of STEEL | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
Guest_młodyoka_* - Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu