co do pumpa?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
storma kup i nie kombinuj swietne połaczenie
mialem nadzieje ze ktos mnie upewni. najlepsze rozwiazanie? troche lipa ze w proszku ale to nic.
a i jak by ktos cos innego polecal to niech was sarcev nie peszy hehe
Napisano Ponad rok temu
Pewnie że Strom a to że jest w proszku to dobrze nawet szybciej się wchłonie a po za tym Strom jest naprawdę zajebisty a jeszcze poza tym dobrze smakuje - szczególnie winogronowy Polecam polecammam pump animala i jak na razie mam troche hajsu wiec co polecacie mi do tego kupic? prosze o tysiac podpowiedzi na minute zanim kasa mi ucieknie.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jakie maja jeszcze smaki? kiedys mialem pare saszetek porzeczkowego chyba czy cos w tm stylu i byl nawet spoko ale zajezdzal proszkiem do prania
Napisano Ponad rok temu
gorszy smak-lepszy efekt choć to nie reguła to często tak bywa....zresztą smak jak smak byle pirdolnięcie było odpowiednieJak się suple z proszkiem miesza to tak jest
Napisano Ponad rok temu
gorszy smak-lepszy efekt choć to nie reguła to często tak bywa....zresztą smak jak smak byle pirdolnięcie było odpowiednie
dokladnie. kiedys jak kupowalem bialko to rozmawiam z typem i on mi mowi ze to lepsze a to gorsze a ja pytam: dlaczego? a on: lepszy smak ma. hehe
Napisano Ponad rok temu
dokladnie. kiedys jak kupowalem bialko to rozmawiam z typem i on mi mowi ze to lepsze a to gorsze a ja pytam: dlaczego? a on: lepszy smak ma. hehe
O looooool co to był za koleś?? Niemoge, wybierać suple po smaku
Napisano Ponad rok temu
Kolesie ze sklepu z suplami polecali odzywki oceniając je wg smaku.
Nie mieli pojęcia o składzie itd.
Ostatnio byłem u jednego z tych znawców i przedemną stał typek który chciał przytyć i dostał mutant massa i krete.
Jak zje ma przyjśc po następne (koleś nie cwiczy lecz zona chce aby urósl)
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Odżywka wysokobiałkowa
- Ponad rok temu
-
Budowa i odtłuszczanie mięśni?Węglowodany, białko? Proszę o pomoc...
- Ponad rok temu
-
prosiłby o fachowo pomoc
- Ponad rok temu
-
dieta i odżywki
- Ponad rok temu
-
Help!!
- Ponad rok temu
-
kretka+gluta
- Ponad rok temu
-
Treningi, dieta ustabilizowane. Czas na odżywki.
- Ponad rok temu
-
Pomocy!!!
- Ponad rok temu
-
potrzebuje dorady
- Ponad rok temu
-
jakie odżywki dla mie??
- Ponad rok temu