 
Gazpacho
Napisano Ponad rok temu
1 czerwona cebula
3 pomidory
1/2 ogórka
1/2 zielonej papryki
1/2 czerwonej papryki
1 rozdrobniony ząbek czosnku
3 1/2" filiżanki soku pomidorowego
1 łyżka cukru
Pieprz do smaku
1/4 filiżanki oliwy z oliwek
1/2 filiżanki czerwonego octu winnego
Posiekaj drobno cebulę, pomidory, ogórek i paprykę. Dodaj czosnek i włóż wszystko do miski. Wlej sok, cukier, pieprz i ocet winny. Dobrze wymieszaj. Wstaw do lodówki. Podawaj schłodzony. Jeśli masz mało miejsca w lodówce zrób gazpacho z połowy lub jednej czwartej podanych składników. Podziel na osiem porcji. jedna porcja zawiera: 120 kalorii, 2g białka, 12g węglowodanów, 7g tłuszczu.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Sałatka z czerwonej fasoli Sałatka z czerwonej fasoliEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 O przekąskach w skrócie O przekąskach w skrócieEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Odżywianie gdy brak czasu Odżywianie gdy brak czasuEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Dieta na mase + porady Dieta na mase + poradyEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Alkohol - jak zmniejszyć skutki przedawkowania Alkohol - jak zmniejszyć skutki przedawkowania- Ponad rok temu 
- 
			 Jak przyśpieszyć metabolizm Jak przyśpieszyć metabolizm- Ponad rok temu 
- 
			 Jaka Dieta ? Jaka Dieta ?- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta dla studentek Dieta dla studentekEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Pomocy Potrzebna Dieta Pomocy Potrzebna Dieta- Ponad rok temu 
- 
			 Śniadaniowe alternatywy Śniadaniowe alternatywyEXPERTO - Ponad rok temu 
 



