Gazpacho
Napisano Ponad rok temu
1 czerwona cebula
3 pomidory
1/2 ogórka
1/2 zielonej papryki
1/2 czerwonej papryki
1 rozdrobniony ząbek czosnku
3 1/2" filiżanki soku pomidorowego
1 łyżka cukru
Pieprz do smaku
1/4 filiżanki oliwy z oliwek
1/2 filiżanki czerwonego octu winnego
Posiekaj drobno cebulę, pomidory, ogórek i paprykę. Dodaj czosnek i włóż wszystko do miski. Wlej sok, cukier, pieprz i ocet winny. Dobrze wymieszaj. Wstaw do lodówki. Podawaj schłodzony. Jeśli masz mało miejsca w lodówce zrób gazpacho z połowy lub jednej czwartej podanych składników. Podziel na osiem porcji. jedna porcja zawiera: 120 kalorii, 2g białka, 12g węglowodanów, 7g tłuszczu.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sałatka z czerwonej fasoli
EXPERTO - Ponad rok temu
-
O przekąskach w skrócie
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Odżywianie gdy brak czasu
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Dieta na mase + porady
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Alkohol - jak zmniejszyć skutki przedawkowania
- Ponad rok temu
-
Jak przyśpieszyć metabolizm
- Ponad rok temu
-
Jaka Dieta ?
- Ponad rok temu
-
Dieta dla studentek
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Pomocy Potrzebna Dieta
- Ponad rok temu
-
Śniadaniowe alternatywy
EXPERTO - Ponad rok temu