Deca-Durabolin, planowany cykl
Napisano Ponad rok temu
W tym dziale jeszcze nie gościłem..
Planuje zaczac cykl z deca za jakis czas, ale że nie miałem z niczym podobnym do czynienia to proszę o porady co z czym łączyć i jak brać. Wiem, że jako nowicjusz w tej dziedzinie powinienem brać 200mg/tydz i najlepiej połączyć to z jakimś teściem.. pytanie brzmi, z jakim?
Mój obecny cykl:
ZMA i TriBulon z Trec'a
Wcześniej miałem cykl kreatynowy, jabłczan i monohydrant.
Za jakieś 3 tygodnie kończę obecny cykl ZMA i następnie planuje zacząć cykl z decą. Prosiłbym o pomoc w tej sprawie..
I tak się zastanawiam, czy biorąc na nowy cykl dece z jakimś teściem, nie pogryzie się to z obecnie branym ZMA?
Jak wspomniałem, dopiero planuje - więc nie krzyczcie jeśli o czymś źle myślę ;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od dłuższego czasu nie mogę się przebić wyżej, chyba doszedłem do maximum swoich możliwości i potrzebuje jakiegoś porządnego kopa żeby ruszyć dalej. Kumpel z siłowni, który ma sporo lat doświadczenia powiedział mi kiedyś, że pewnie niedługo do tego momentu dojdę, kiedy będę musiał sięgnąć po coś mocniejszego co pozwoli mi znowu ruszyć z rozwojem. Przebadałem środowisko mi podobnych (oczywiście ludzi z większym stażem i doświadczeniem) i każdy jest najbardziej przychylny w stronę deki. Wydaje się być najbezpieczniejszy i mógłby dać zadowalające efekty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sporo osób chwali cido i jeśli już musiałbym się kłuć czymś poza decą, to myślę że to było by to. A jest coś czego nie trzeba wstrzeliwać, a co pomoże w cyklu z decą? I przede wszystkim, co na odblok i kiedy ten odblok zastosować. 21 dni po ostatniej dawce deki czy jak?
Napisano Ponad rok temu
omka 4 paczki
nolwadex 1 paczka
hcg 3 szt
clomid 24 szt.
Może ktoś mi ułożyć dawkowanie tego? Cykl przewiduje na 2 miesiące, bo na początku wakacji wyjeżdzam do roboty i będę musiał zwolnić trochę, więc tam spokojnie na siłowni zarzucę sobię odblok po cyklu.. Będę wdzięczny za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Deca 10 szt.
omka 4 paczki
nolwadex 1 paczka
hcg 3 szt
clomid 24 szt.
jesli to twoj pierwsz cykl to daruj sobie te srodki. za mocne jak na pierwszy cykl
polec standardem
meta
winko + prop
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-6 prop 100 e2d
1-6 winko 30? ed oczywiscie winko wersja oral
odblok w postacie clomidu 2-3 dni po ostatnim strzale propa. nolva pod reka w razie czego
taka moja propozycja
Napisano Ponad rok temu
Obecnie ćwiczę brzuch w każdy dzień treningowy, 5 serii po 20-25 powtórzeń, różnymi ćwiczeniami każdego dnia.
Napisano Ponad rok temu
W poniedziałek zacznie się 5 tydzień cyklu, zaskoczył mnie święta i zastanawiam się czy mogę wypić 1, max 2 piwa. Alkoholu nie pije od sylwestra, takie postanowienie noworoczne, ale brat wrócił na święta z zza granicy i aż mnie serce boli, że nie mogę z nim się browara napić ;p W necie znalazłem same pierdoły, że można, potem że jednak nie można.. i tak na zmianę, więc się pogubiłem. Jak wspomniałem, nie pije już 4 miesiące na rzecz siłowni, ale dzisiaj jest wyjątek i mam ochotę na piwo ;p
Mogę w środku cyklu wypic te max 2 piwa? Dodam, że przed i po wypiciu tych piw zalewam się litrami wody, bo piwo odwadnia więc chociaż postaram się wyrównać ten poziom wody w organizmie ;p Pilnie potrzebna odpowiedź na dzisiaj ;p
Z góry dzięki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2 tygodnie(14-18dni) od ostatniego strzału omki z tego co się orientuje, tak?
Napisano Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najrozsądniejszym wyjściem byłoby dokupić omy i dociągnąć do tego 10 tygodnia?