smialo,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze terazwrzucajcie pełne zdjecia jezeli to robicie...po skrawkach nie da sie ocenic np. czy sylwetka jest proporcjonalna...tych barkow tez nie widacze wzgledu na jakosc zdjecia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prawie 2 latajaki staz?popracuj nad definicja bo jestes zlany ,postaw na barki i klate
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niestety chyba tak jest. ach widze ze wszytko do bani.Albo źle widze albo masz niesymetryczne motyle tak jakby prawy był większy od lewego.
Napisano Ponad rok temu
3X W TYG. czasem 4. pon klata+triceps. wtorek barki biceps kaptury. pt plecy nogi przedramiona i czasem zamiast przedramion biceps lub triceps. wiem ze powinienlem wyrzezbic klate i wrzucic barki. i ze jak na 2lata to marne efety, mialem sporo przerw. jestem raczej wysoki i ciezko mi jest zalapac okraglosci . mam 190cm wzrostu, waze 90kg. z jednej strony rzezba klaty a z drugiej slabe waskie barki. i czasem stoje w kropce czy masowac dalej i miec "frajer" klate czy co...... teraz mam gainera i aminokwasy i mysle po tym jakas kreatyne moze i troche lzejsze cwiczenia ale bardziej rzezbiace klate??spoko niejest zle,jaki masz trening??
Napisano Ponad rok temu
jaj juz to cwicz klata-tric,plecy-bic,barki..... bica z barkami sie niecwiczy3X W TYG. czasem 4. pon klata+triceps. wtorek barki biceps kaptury. pt plecy nogi przedramiona i czasem zamiast przedramion biceps lub triceps. wiem ze powinienlem wyrzezbic klate i wrzucic barki. i ze jak na 2lata to marne efety, mialem sporo przerw. jestem raczej wysoki i ciezko mi jest zalapac okraglosci . mam 190cm wzrostu, waze 90kg. z jednej strony rzezba klaty a z drugiej slabe waskie barki. i czasem stoje w kropce czy masowac dalej i miec "frajer" klate czy co...... teraz mam gainera i aminokwasy i mysle po tym jakas kreatyne moze i troche lzejsze cwiczenia ale bardziej rzezbiace klate??
Napisano Ponad rok temu
3X W TYG. czasem 4. pon klata+triceps. wtorek barki biceps kaptury. pt plecy nogi przedramiona i czasem zamiast przedramion biceps lub triceps. wiem ze powinienlem wyrzezbic klate i wrzucic barki. i ze jak na 2lata to marne efety, mialem sporo przerw. jestem raczej wysoki i ciezko mi jest zalapac okraglosci . mam 190cm wzrostu, waze 90kg. z jednej strony rzezba klaty a z drugiej slabe waskie barki. i czasem stoje w kropce czy masowac dalej i miec "frajer" klate czy co...... teraz mam gainera i aminokwasy i mysle po tym jakas kreatyne moze i troche lzejsze cwiczenia ale bardziej rzezbiace klate??
Musisz zadecydowac czy juz starczy masy i chcesz zlapac definicje (oczywista redukcja i spadek wagi) . .czy dalej masa masa masa i pomyslisz i wycince jak zlapiesz potrzebne mięcho tam gdzie trzeba??? .. Narazie widac ze cwiczysz ...moze powienienes zmienic diete????
Napisano Ponad rok temu
jaj juz to cwicz klata-tric,plecy-bic,barki..... bica z barkami sie niecwiczy
Ja obecnie ćwicze barki z bicepsem na jednej sesji i wg. mnie jest to dobre połączenie
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
a wg. Was czas "podrzezbic" czy jeszcze przymassowac troche. myslalem ze moze jeszcze dokonczyc gainera a pozniej jakas seria na kreatynie i moze hmb zeby spalic tluszczu ale nie zrzucic wiele ciala. mam 190cm i waze 90kg wiec nie jest to duzo chyba??Ja obecnie ćwicze barki z bicepsem na jednej sesji i wg. mnie jest to dobre połączenie
Napisano Ponad rok temu
Ja na Twoim miejscu pojechałbym na kreatynie jak wspomniałeś, ale teraz jeszcze na mase.
Jeżeli przy rzezbieniu będziesz trzymał dobrą diete spalisz tłuszcz nie tracąc na mięchu.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
a wg. Was czas "podrzezbic" czy jeszcze przymassowac troche. myslalem ze moze jeszcze dokonczyc gainera a pozniej jakas seria na kreatynie i moze hmb zeby spalic tluszczu ale nie zrzucic wiele ciala. mam 190cm i waze 90kg wiec nie jest to duzo chyba??
Ja tam bym inwestowal w mase-za malo masz jej zeby wycinać i dobrze wygladac . ..Złóz trening jak napisał Ko
kisk25 i szamaj ta krete jak pisal placek..pzdr
Napisano Ponad rok temu
tak zrob i za 8tyg bedzie dobrze,placek-niecwicz bic-barki ,bic cwicz z klata lub z plecami tak jest najlepiejJa tam bym inwestowal w mase-za malo masz jej zeby wycinać i dobrze wygladac . ..Złóz trening jak napisał Ko
kisk25 i szamaj ta krete jak pisal placek..pzdr
Napisano Ponad rok temu
tak zrob i za 8tyg bedzie dobrze,placek-niecwicz bic-barki ,bic cwicz z klata lub z plecami tak jest najlepiej
Moim skromnym zdaniem to sprawa do której nalezy podejść indywidualnie.
Kiedy ćwicze bica z plecami idzie cienko.
Po klacie robie i nie jest najgorzej lecz czasowo mi cięzko sie wyrobić.
Zamiennie z powyższym stosuje połaćzenie barki+biceps i tak dla mnie jest najlepiej nie wliczając tric+bic,które po terazniejszym planie mam zamiar zastosować.