Meta po jakim czasie ?
Napisano Ponad rok temu
jedynie jest dobra na to zeby nabrac tej ,,masy,, i puzniej robic rzezbe.
ale zeby brac ome i kozaczyc ze jest sie duzym to prosze was...
tak mete brałem z połtora roku temu owszem brałem ja długo ale efekty były,wziełem odblok i nic nie spadło;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jelfa wycofuje Omnadren 250 z uwagi na wykryte podróbki.
Uprzejmie informujemy, że decyzją Głównego Inspektora Farmaceutycznego (14/WS/2010) z dnia 3.11.2010 r. został wstrzymany w obrocie oraz stosowaniu na terenie całego kraju produkt leczniczy: OMNADREN 250, roztwór do wstrzykiwań, 5 ampułek po 1 ml, numer serii: 910071 z datą ważności do 10.2012 r.
Jelfa SA, mając na uwadze zdrowie i życie pacjentów oraz działając zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, zdecydowała o poinformowaniu GIF o podejrzeniu istnienia w obrocie sfałszowanych fiolek produktu OMNADREN, czego skutkiem jest wydanie powyższej decyzji.
Jednocześnie oświadczamy, że produkt OMNADREN, dla którego podmiotem odpowiedzialnym jest Jelfa SA, spełnia wszystkie wymagania jakościowe określone przepisami prawa i standardami GMP i jest całkowicie bezpieczny dla pacjentów, stosujących go zgodnie z Charakterystyką Produktu Leczniczego.
Zarówno Zarząd, jak i Pracownicy Jelfa SA wyrażają swoje ubolewanie z powodu faktu, iż w obrocie znajdują się sfałszowane produkty lecznicze. Taki proceder nie tylko godzi w dobre imię przedsiębiorców działających legalnie na rynku farmaceutycznym, ale przede wszystkim zagraża życiu, jak i zdrowiu osób je przyjmujących.
Jelfa SA jako podmiot poszkodowany w tej sprawie, zdecydowanie sprzeciwia się takim działaniom i deklaruje współpracę ze wszystkim instytucjami publicznymi w tym zakresie, zarówno organami administracyjnymi, jak i organami powołanymi do ochrony prawa.
Zarząd Jelfa SA
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszystko zalezy od organizmu.ale nigdy nie bede pochwalał omnadrenu to juz lepiej troche dołozyc i zakupic sustanon.
nic mi nie spadło bo odrazu leciałem na odzywkach i odbloku;)
Napisano Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Efekty jakies 3,5 cm w łapie i z 5 ,6 kg do przodu.i oczywiscie siła w gore delikatnie.
400 mety i 5-6 kg ? Chłopie to przecież można samym jedzeniem zrobić w 2 miesiące ;]
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu