Nie bawem bede konczyl cykl i myslalem zeby miesiac odpoczasc a pozniej przed wakacjami sprobowac cyklu z tym specyfikiem, poniewaz slyszalem ze sa po nim dobre przyrosty i masa po nim jest bardzo stabilna
 Tylko nie wiem ile musial bym tego kupic, a nie chce za bardzo tyrac watroby... Chcialbym dodac ze kiedys "probowalem" m drola , mialem wtedy 45 tabletek, cykl trwal ok 22 dni 2 tab na dzien, wiec mozna powiedziec ze taki lajtowy... Do tego chce kupic jakiegos geinera i kreatyne, tylko nie wiem czy kreatyne moge brac od samego poczatku czy lepiej pod koniec cyklu zaczasc? A moze jakies inne odzywki zarzucic ? PLanuje dawkowac 3 tabletki dziennie
 Tylko nie wiem ile musial bym tego kupic, a nie chce za bardzo tyrac watroby... Chcialbym dodac ze kiedys "probowalem" m drola , mialem wtedy 45 tabletek, cykl trwal ok 22 dni 2 tab na dzien, wiec mozna powiedziec ze taki lajtowy... Do tego chce kupic jakiegos geinera i kreatyne, tylko nie wiem czy kreatyne moge brac od samego poczatku czy lepiej pod koniec cyklu zaczasc? A moze jakies inne odzywki zarzucic ? PLanuje dawkowac 3 tabletki dzienniePOZDRAWIAM

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook