ZMA to działa??
Napisano Ponad rok temu
Mam kilka pytań.
-Słyszałem że zma podnosi poziom testosteronu to prawda??
-opłaca sie to brać czy nie bardzo?
-Jeżeli już to jaką firme wybrać, rozglądałem się troche po rynku i nie widziałem żeby jakaś porządna firma to produkowała(może się myle)
-jakich efektów można sie spodziwać? wiem że każdy organizm reaguje inaczej i nie pytam o to na jakie przyrosty mógł bym liczyć tylko jak to działa??
-Czy są jakieś ograniczenia wiekowe? wiem że na buzery testo. itp. są ale to przecierz mg. i cynk więc chyba nie ma jak się myle to mnie poprawdzcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za odpowieć nie licze na jakieś spektakularne efekty, znajomy mi powiedział że to dobre rozwiązanie na początek i na pewno coś mi tam pomoże kupiłem sobie teraz daily formual z uniwersala i chciałem to dorzucić. Apteczne to jest takie?? czy oddzielnie mam sobie kupić cynk i mg?? jaki jest miej więcej koszt??
Co do tego na jakie firmy patrzyłem to nie za wielki jest wybór trec i olimp(blee) widziałem też z kaizen ale 2 razy droższe
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-tabl-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za odpowieć nie licze na jakieś spektakularne efekty, znajomy mi powiedział że to dobre rozwiązanie na początek i na pewno coś mi tam pomoże kupiłem sobie teraz daily formual z uniwersala i chciałem to dorzucić. Apteczne to jest takie?? czy oddzielnie mam sobie kupić cynk i mg?? jaki jest miej więcej koszt??
Co do tego na jakie firmy patrzyłem to nie za wielki jest wybór trec i olimp(blee) widziałem też z kaizen ale 2 razy droższe
no ja mialem firmy universal ale ultimate nutrition bedzie rownie dobre...a apteczne napewno cie taniej wyjdzie cynk magnez i wt b6 dobierz w proporcjach takich jak maja te przodujace marki i bedzie praktycznie to samo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jednak produkuja to jakieś porządne firmy jeszcze nie widziałem ZMA z universala ani z ultimate ale jutro przejde się po sklepach i popytam Czy jest różnica pomiędzy tym jak bym sobie kupił wszystko oddzielnie w aptece? Myśle że tak bo te firmowe są w formie helatów(z tego co kojarze) więc na pewno łatwiej przyswajalne, a pozatym nie jest to drogie więc nie ma sensu kombinować. pozdro
hmm universala kosztuje ok 80zl to czy ja wiem czy takie tanie...a chelaty tez mozesz kupic w aptece..