Dość nietypowa prośba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Jakąs hantelke chociaz masz ?
Tak mam 3kg i wiem że to za mało ale mam sztangę jakby się mogła przydać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poszukaj tutaj ćwiczeń ze sztangą...
Napisano Ponad rok temu
http://www.kulturystyka.pl/atlas/naramienne.asp
Poszukaj tutaj ćwiczeń ze sztangą...
Dzięki za linka ale prosiłem o jakiś plan treningowy, dodam jeszcze że treningi w klubie mam co drugi dzień, tj. Poniedziałek, wtorek, środa.
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za linka ale prosiłem o jakiś plan treningowy, dodam jeszcze że treningi w klubie mam co drugi dzień, tj. Poniedziałek, wtorek, środa.
no to ciekawie masz te treningi
 he
 he

Napisano Ponad rok temu
no to ciekawie masz te treningi
he
O co chodzi? Wydaje mi sie ze wlasnie jest dobrze podkreslam ze to sa treningi techniczne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| 17 lat. Foty do oceny i Pomoc w doradzeniu do dalszych treningów. | Galerie zdjęć | 
 |   
 | ||
| Jak stosować kreatyne . Pomocy !!!! | Rozmowy nie na temat | Guest_niedowiarek_* | 
 |   
 | |
| ogolnorozwojowkapomocy | Dieta | 
 |   
 | ||
| Prosze Was o ocene planu treningowego na siłowni !!! | CROSS-BUDO | 
 |   
 | ||
| Pytanie nowincjusza w sprawie zakupu planu tren. Nowy, Pomocy, Plan Treningowy i 1 więcej | Treningi | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Jestem początkujący i potrzebuje pomocy ;) Jestem początkujący i potrzebuje pomocy ;)- Ponad rok temu 
- 
			 Spalanie Mięśni? Spalanie Mięśni?- Ponad rok temu 
- 
			 Proszę o ocenę mojego planu treningowego 15 lat Proszę o ocenę mojego planu treningowego 15 lat- Ponad rok temu 
- 
			 Ogólnorozwojówka Ogólnorozwojówka- Ponad rok temu 
- 
			 Rozpis ćwiczeń na mase . 17 LAT Rozpis ćwiczeń na mase . 17 LAT- Ponad rok temu 
- 
			 Ćwiczenia a twardnienie kości Ćwiczenia a twardnienie kości- Ponad rok temu 
- 
			 Sylwetka a trening Sylwetka a trening- Ponad rok temu 
- 
			 Uderz w tłuszcz-trening amerykańskiego wrestlera The Rocka Uderz w tłuszcz-trening amerykańskiego wrestlera The Rocka- Ponad rok temu 
- 
			 Ogólnorozwojówka(FBW) do oceny Ogólnorozwojówka(FBW) do oceny- Ponad rok temu 
- 
			 4-DNIOWY PLAN NA MASE DLA SREDNIOZAAWANSOWANYCH 4-DNIOWY PLAN NA MASE DLA SREDNIOZAAWANSOWANYCH- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu