sesja TERMINATORA & zdiecia innych dopalaczy;)
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to zesz ameryke odkryl hyhyXawier Oma i Anapolon to najgorsze dziadostwo. Efekty piorunujące, uboczne tez.
Napisano Ponad rok temu
to zesz ameryke odkryl hyhy
He, he odkrył nie odkrył pewne doświadczenie w tej materii mam więc piszę. Nie jestem tu aby odwieść kogoś od brania syfów, na rzecz jedzenia 30 jaj dziennie, sam troszke tego swiństwa wciągnąłem ( oma, anapolon). przez dwa miechy zrobiłem na masie 20 kg in plus, ale samopoczucie po tym okresie miałem baaardzo złe. Jak dla mnie na dzień dzisiejszy, to Oxa, polska meta i Deca, mieszanka iście piorunująca i w miare "zdrowa"
pozdr.
obcy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
He, he odkrył nie odkrył pewne doświadczenie w tej materii mam więc piszę. Nie jestem tu aby odwieść kogoś od brania syfów, na rzecz jedzenia 30 jaj dziennie, sam troszke tego swiństwa wciągnąłem ( oma, anapolon). przez dwa miechy zrobiłem na masie 20 kg in plus, ale samopoczucie po tym okresie miałem baaardzo złe. Jak dla mnie na dzień dzisiejszy, to Oxa, polska meta i Deca, mieszanka iście piorunująca i w miare "zdrowa"
pozdr.
obcy
Obcy jak widze po twojej liscie połknietych srodków to nie powinienes sie dziwic ze są na tym swiecie jeszcze schorowani na mase wariaty co nie patrza na nic zupelnie .. .Bede relacjonowal ta sesje . .mam nadzieje ze wszysko bedzie w najlepszym parządku i nie pokrzywi mu Psychy i Flaków . .dzisiaj zazucil antka 50 mg ,omki 500 mg i 50 provi. . troszki biegunka nic wiecej . . Jak delikwenta juz "rozkreci" napisze cos wiecej ..pzdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kontroluj ciśnienie, bo po tych koksach strasznie idzie do góry.
jak masz jakies wspomnienia z Antkiem to podziel sie na forum . .. czego powinno sie wystrzegac a co powinno robic itd .. .Mac mnie instruuje ale wiadomo ze co dwie glowy to nie jedna..pzrd
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
y to normalne na takim silnym srodku??? ..przypominam ze nie ma tablet 25mg tylko 50tki
Napisano Ponad rok temu
panowie Koksy . ..nasz Termi wczoraj po 4 tablecie mial silne bóle brzucha ... cz
y to normalne na takim silnym srodku??? ..przypominam ze nie ma tablet 25mg tylko 50tki
Anapolon jest tylko w 50mg tabletkach. Moze Terminatora stres chwycil? Rowniez moglo sie odbic teraz jego poprzednie zycie np alkochol itd. Polecam LAKCID jedna ampulke raz dziennie przez 7 dni. Ja od pierwszej tabletki czuje straszna zgage.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaka dawke antka termi wali???..bóle juz maja mniejsza czestotliwosc . . .zostaje biegunka .. .zgaga rzecz normalna jest non stop . ..Dziś 6 tableta waga poszla o 2 kilo ,apetyt rosnie:)
Napisano Ponad rok temu
jaka dawke antka termi wali???
narazie 50mg ..,ale od jutra juz 100