Jaki Ph na drugi cykl ??
Napisano Ponad rok temu
Cykl gdzieś na marzec ale już powoli chcę wszystko skompletować celem jest Sucha masa, definicja, użylenie , siła zastanawiam się czy dać Trena z FAST ACTION czy może trenadrol z KILOSPORTS czy coś innego będzie dla mnie dobre , Do cyklu mam już storma + No - Shotgun + UNS PROTEIN 4,5 kg .
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Witam jestem teraz na cyklu na h drolu już nie długo go kończę zastanawiam się jaki ph zapodać na 2 cykl ,
Cykl gdzieś na marzec ale już powoli chcę wszystko skompletować celem jest Sucha masa, definicja, użylenie , siła zastanawiam się czy dać Trena z FAST ACTION czy może trenadrol z KILOSPORTS czy coś innego będzie dla mnie dobre , Do cyklu mam już storma + No - Shotgun + UNS PROTEIN 4,5 kg .
Mysle ze trenadrol moze byc za mocny jak na drugi cykl. Ja proponował bym SUS 500, jak dla mnie jest to najlagodniejszy w skutkach ubocnych PH ale dające calkiem niezła suchą mase miesniowa.
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Ale chyba jedna paczka susa to mało kusi mnie ten trenadrol z kilo bo daje własinie zadowalające efekty o takie jakie mi chodzi , ale wolę powoli , A może Epi z cela lub kilo ??
Epi wydaje mi sie słabsze od SUSa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak bym się zdecydował na susa to jak proponujesz go dawkować , bo epi to 1-4 30 mg chya że lepiej dać 100 metki
dwie tabsy dziennie, mozesz zaryzykowac tzry. wszystko zalezy jakie dawki PH na Ciebie dzialaja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam zawsze potrzymuje mase na kreatynie i jest OK. Ale jesli strom na ciebie tak dobrze dziala to czemu nieA na podtrzymanie jest sens brać storma + Shotgun bo to są mocne odżywki i zastanawiam się czy nie lepiej na podtrzymanie dać np Mono + BCAA
Napisano Ponad rok temu
H drol
1-3 2 tab
4-6 3 tab
czy SUS 500 Black
1-4 2 tab
Czy X Tren
1-4 3 tab
czy Trenadrol
1-4 2 tab
czy epi Chaparral Labs
1-3 2 tab
4-6 3 tab
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Methanex® 10 (100 tab/10mg)
Tamoxifen 30 tabletek po 20mg
Clomid 1 listek 12 tabl
Sylimarol 70 mg 30 tabl (4 opakowania)
HEPATIL 150mg x 40 tabletek (3 opakowania)
Jabłczan kreatyny TREC
Rozpiska:
Cykl ten bedzie skladał sie z 98 tabletek:
1 tydzien: 2x Methanex® + 3x Sylimarol
2 tydzien: 3x Methanex® + 3x Sylimarol
3 tydzien: 3x Methanex® + 3x Sylimarol + 1x Tamoxifen
4 tydzien: 3x Methanex® + 3x Sylimarol + 1x Tamoxifen
5 tydzien: 2x Methanex® + 3x Sylimarol + 1x Tamoxifen
6 tydzien: 1x Methanex® + 3x Sylimarol + 1x Tamoxifen + 12x jabłczanu kreatyny + 3x Hepatil
7 tydzien: 12x jabłczanu kreatyny + 3x Hepatil + 1x Clomid
8 tydzien: 12x jabłczanu kreatyny + 3x Hepatil + 1x Clomid
9 tydzien: 12x jabłczanu kreatyny + 3x Hepatil
Cykl wyniesie około 300 zł, łącznie z jabłczanem i osłonkami, chyba że wzialbys sobie Wino 100 tab/10mg na cykl 4 tygodniowy jesli chodzi Ci o rzezbe. 30mg ed i jest OK:) Tyle ode mnie. Pozdro
Ja niedawno skonczylem cykl ph Oxanavar, Avar i Clomed, dodałem Thyrotherm na spalanie i było naprawdę okej, byłem zadowolony z cyklu