Deka + teść
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spoko, dzięki . Krótka relacja z cyklu - Magia...
Ale jaki cykl ?? jedziesz bo nie napisałeś
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak w temacie . deka e7d 100mg test e4d 200mg
malo tej decki jak na moje oko juz przynajmniej 200mg
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Już tak czysto teoretycznie Dece można stosować 2mg na 0,5 kg wagi, ale przeważnie stosuje się od 300-600 mg/w ( wiadomo są co dają 1k , ale nie przesadzajmy ), wiec już minimalnie dawaj 200 mg/w jak na pierwszy cykl będzie gites
2. Sprawa PCT , na pewno będziesz musiał dać HCG , bo będziesz zabokowany bardzo mocno , ale nie nie potrafię ci rozpisać HCG musisz poczekać na mądrzejsze głowy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W takim razie proszę o pomoc w rozpisaniu . Z góry dzięki w takim razie wale deke 100mgx2 do na jeden strzal e7d
daj tak
1-10 nan 200mg/ew w jednej iniekcji nie ma sensu robić dwóch
1-12 enan 250mg/e4d lub e5d jak wolisz ( ena wystarczy ciągnąć 2 tygodnie więcej wiec skrócimy cykl o tydzień )
13-14 HCG 1500ui/e3d
15-16 PCT
Myślę ze poprawnie , rozpisany , na razie daj 200mg nana na tydzień i poczekamy może ktoś napisze coś do tego postu , wszystko powinno być poprawnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do wątroby to bardzo dziwne , naprawdę nie wiem co sadzić , pytałeś kogoś czy tak miał , bo to możne być nawet wirusowe zapalenie wątroby , iniekcje robiłeś dobrze ,
Popytaj innych na innych forach co zrobić, ale nie powinno być aż takiego problemu z wątroba , masz uczucie dyskomfortu w okolicy nadbrzusza ???
Chyba lepiej będzie zejść z cyklu , odblokować się i iść do lekarza , pasowało by poinformować o tym ze miałeś cykl SAA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Złe!!!!! propa musisz częściej bić na przykład co 2 dni , już naciągane co 3 dni , jak dasz rade to zmień ale na enana , długi łańcuch jeszcze wyjdziemy z tego zmienimy na enana i polecimy do końca cyklu , lepiej wejdzie nawet.
Idz i zrób próby wątrobowe koszt jakieś 40 zl ale to było na tydzień temu , zobaczymy jak wątroba się czuje ,
Jak juz masz tego propa i niema szans zmienić to bij go co 2 dni i potem kup ale enana bo propa ci braknie , wejdziemy z enanem i nic sie nie dzieje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do wątroby moj kolega mial podobny problem strasznie mu sie powiekszyla i stosowal glownie odrzywki wiec to pewnie jakas genetyczna sklonnosc potem sie wszystko unormowalo:)
Napisano Ponad rok temu
Propa mam od samego początku i biłem go(100mg) co 2 dni, a teraz bije co 4 dni 200mg, mam jeszcze 10 ampułek i potem chciałem już dać sobie z tym spokój, może jakieś winko na zejście . Jest sens robienia prób na cyklu :?
No nie rozumie cykl z deka musisz dobrze zakończyć , bo nandrolon ma to do siebie ze odkłada się w tłuszczu i efekty możesz czuć nawet do 18 miechów mowie o zachwianym libido , spoko jak bijesz propa to bij co 2 dni ale do deki lepszy jest enan lub cypio ,
A z tymi badaniami do mnie zaskoczyłeś, chyba nie będzie sensu iść do lekarza jak już będzie jakieś uszkodzenie , pamiętaj bijesz undery nie apteczniaki , wiesz co tam jest , a ci proponuje zrobić chociarz podstawowe badania mały koszt ale będziesz wiedział jak się zachowuje twój organizm na cyklu dobrze jest robić jak przejdziesz polowe cyklu , chyba ze masz jakieś wątpliwości ( jak miałeś z wątroba) robisz wcześniej i wiesz co i jak .
A to co chcesz kończyć cykl ?? chyba nie minęło te 12 tygodni ??