I cykl
Napisano Ponad rok temu
Po około roku stażu przyszedł czas na jakiś cykl. Proszę doradźcie mi co kiedy i w jakich ilościach brać? Ile chcę przeznaczyć- nie wiem, nie dużo, max 150 zł. Chodzi o zwiększenie masy, i o jakiś budulec dla mięśni gdyż uważam że moja dieta, a w zasadzie jej brak nie dostarczają tych substancji których organizm potrzebuje.
Więc proszę o propozycje i dziękuję z góry za pomoc.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Weź sie za miche , same suple nic nie dadza . Jak bd micha dokup gainera .
No dobra ale co mam w takim razie jeść żeby rosła masa mięśniowa a nie tłuszcz? Myślałem że jak będę jadł białko to wreszcie zacznie coś rosnąć? Tak więc już nie wiem. A może gainer- tylko jaki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierw micha i dopiero dobieranie suplementów, a nie na odwrót
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tu masz przykladowa diete ktora mozesz stosowac Dieta
No dobra wiem mniej więcej jak wygląda dieta, ale powiedzcie mi jak mam ją stosować jedząc to co przygotują rodzice?
Moja "dieta" wygląda tak:
1 Śniadanie- 2 kromki z masłem szynką, lub serem jakimś
2 Śniadanie- 2 do max 3 kromek jedzonych c godzinę lub 2 w szkole
Potem OBIAD: czyli to co jest ugotowane to się je- ! danie i tylko jedno typu--> zupa lub frytki, gulasz, kurczak, ryż itp.
Kolacja: 2 do 4 kromek z czymś, czasem sałatka.
Mam tendencję do podjadania np. orzeszków ziemnych solonych, słodyczy, i wszystkiego co zobaczę ;-). Nie wiem czy to dobrze ale chyba nie. Poradżcie mi co zmienić!!
Napisano Ponad rok temu
Obiad standardowo jakiś ryż, kurczak (mi mama niestety z początku nie chciała gotować tego co chciałem, ale aktualnie mam posiłki takie, które chce jeść, więc tak szybko się nie poddawaj)
Staram się jeść dość często owoce.
Nie podjadaj staraj się jeść w danych godzinach. Oczywiście słodycze odpadają musisz się z tym liczyć.
Na wieczór polecam ci np serek wiejski albo tuńczyk do tego wiadomo jakiś chleb razowy z szynką czy z czym tam chcesz.
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Na śniadanie proponuje chleb razowy z szynka z indyka.
Obiad standardowo jakiś ryż, kurczak (mi mama niestety z początku nie chciała gotować tego co chciałem, ale aktualnie mam posiłki takie, które chce jeść, więc tak szybko się nie poddawaj)
Nie podjadaj staraj się jeść w danych godzinach. Oczywiście słodycze odpadają musisz się z tym liczyć.
Na wieczór polecam ci np serek wiejski albo tuńczyk do tego wiadomo jakiś chleb razowy z szynką czy z czym tam chcesz.
Pzdr
troche, a nawet bardzo skromnie żeby jakąkolwiek mase na tym zbudowac.
Napisano Ponad rok temu
No dobra wiem mniej więcej jak wygląda dieta, ale powiedzcie mi jak mam ją stosować jedząc to co przygotują rodzice?
Moja "dieta" wygląda tak:
1 Śniadanie- 2 kromki z masłem szynką, lub serem jakimś
2 Śniadanie- 2 do max 3 kromek jedzonych c godzinę lub 2 w szkole
Potem OBIAD: czyli to co jest ugotowane to się je- ! danie i tylko jedno typu--> zupa lub frytki, gulasz, kurczak, ryż itp.
Kolacja: 2 do 4 kromek z czymś, czasem sałatka.
Mam tendencję do podjadania np. orzeszków ziemnych solonych, słodyczy, i wszystkiego co zobaczę ;-). Nie wiem czy to dobrze ale chyba nie. Poradżcie mi co zmienić!!
to jest dieta ?
Na śniadanie proponuje chleb razowy z szynka z indyka.
Pzdr
lelum polelum
Masz diety przykładowe podane , wez sie chłopie ogarnij , poczytaj , wymysl cos sensownego na czym mozna zbudowac mase , bo po kanapkach to nawet wy*** sie nawet zbytnio dobrze nie mozna