Prosze o pomoc w wyborze !!!
Napisano Ponad rok temu
Mianowicie chodzi mi o te ze chce sobie urzadzic silownie w domu. Mialem zamiar chodzic na silownie ale jest ona za daleko odemnie 20km i z dojazdami wyjdzie mi jakies 150 zl miesiacznie moim zdaniem nieoplacalne a tu bede mial a wlasnosc. Zastanawiam sie czy kupic sobie atlas czy laweczke + podstawowe sztangi i obciazenie. Jezeli chodzi o atlas wydaje mi sie ze tu mozna zrobic nieco wiecej parti ciala niz na lawce. Wydaje mi sie ze lepiej by bylo kupic atlas najpierw pozniej sobie okupie laweczke.Powiem cos o sobie chodzilem jakis czas ns silownie ale z pewnych przyczyn przestalem ( brak kasy ) teraz ide do pracy i troszke wpadnie co miesiac. Mam 19 lat waze 100kg troszke masy mam pozostalosci z silowni xD najpierw chce zrobic troche masy a poznie redukcja i co do tego by bylo najrozstadniejsz altas czy lawka ???. ATlas wyglada nastepujaca [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] laweczki nie upatrzylem ale mysle ze kupi sie za jakies 800-900 zl. Moze macie jakis juz sprawdzony sprzet na ktorym cwiczycie to wrzuccie go tutaj. W tym atlasie max. 55 kg obciazenie, po pewnym czasie to pewnei bedei za malo i czy myslicie ze dalo by rade dolozyc parenascie kg i czy tytrzymaja linki i kolka.
Napisano Ponad rok temu
ławka+stojak(ew. ławka ze stojakami)i+gryfy(1 długi+2 krótkie)+obciążenie+prasa na nogi+wyciąg+drążek i jest git siłownia
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no dobra mowicie zeby lawke moze byc cos takiego ????
albo ten [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a jak to nei to znajdzcie mi jakis zestawik do 1000 zl moze byc z delikatnym haczykiem xD, dobrze zeby byl wyciag montowany do lawki choc moze by tez do sciany, modlitewnik no i reszta w tej cenie to podstawa
Napisano Ponad rok temu
http://allegro.pl/marbo-zestaw-19-lawka-stojaki-4xgryf-obciazenie-i1251023542.html
no dobra mowicie zeby lawke moze byc cos takiego ????
albo ten [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a jak to nei to znajdzcie mi jakis zestawik do 1000 zl moze byc z delikatnym haczykiem xD, dobrze zeby byl wyciag montowany do lawki choc moze by tez do sciany, modlitewnik no i reszta w tej cenie to podstawa
No i co nikt nie odpowie na mojego posta !!!!
Napisano Ponad rok temu
ten magnus chyba lepszy,a z tego zestawu z marbo to prasa do nog i wyciag do lawki sa strasznie hu**** bo sam takie mam.No i co nikt nie odpowie na mojego posta !!!!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to bym bardziej polecil.
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
mam dla ciebie taką propozycje ławka + stojaki do tego gryf z obciążeniami oraz modlitewnik [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
stacja na nogi [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wyciąg [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
drążek [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i masz bardzo fajną siłownie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witaj tak jak piszą koledzy wyżej ławka będzie na pewno lepszym wyborem
mam dla ciebie taką propozycje ławka + stojaki do tego gryf z obciążeniami oraz modlitewnik [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
stacja na nogi [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wyciąg [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
drążek [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i masz bardzo fajną siłownie
i do tego jeszcze sztange lamana [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to razem jest 1455 zl
Krotkie juz mam to mi nie potrzebne xD