cel -4-5 kg zlej masy+max dobrej+animale jakie mam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siema' date=' idzie wiosna... [img']{SMILIES_PATH}/tongue.gif[/img] mam animal stak2, animal nitro, animal pump, i animal cuts, chce przybrac miesnia i zrzucic tluszcz ( 4 -5 kilo bedzie ok) diete sobie ju zjakas zorganizuje. Was prosze o porade na temat tego jak cwiczyc sensownie zeby nie przewalic tej kasy ktora wydalem na animale. ( w dziale suplementy i odzywki zalozylem temat jak brac to co mam zeby bylo si, cos tam jeszcze dokupie jakies bialko i witaminy) ogolnie nie narzekam na geny nie mam jakiegos problemu z przybieraniem masy, ze zrzucaniem juz wieksze lecz tragedii nie ma. jak bede trzymal sie diety nie bede narzekal. Tak wiec jesli ktos ma jakis pomysl odnosnie treningow niech mi pomoze. (glownie jak czesto i jak intensywnie)
podam jeszcze jakies parametry zeby bylo latwiej
21 lat
185 cm
ok 92 kg
staz ok 1,5 bardziej rekreacyjnego cw z roznymi przerwami
kiedys bralem takie odzywki jak hmb, kreatyna..
Napisano Ponad rok temu
jezeli o trening silowy to 4x na tydzien w granicach 10-12powt ze wzgledu na niewielka nadwage ni bedziemy tu wydluzac ilosci powtorzeń, nastepna sprawa to skroc przerwy miedzy seriami do 60sec i dorzuc cwiczenia izolowane jak i cwiczenia z uzyciem wyciągów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No możesz zastąpić gainera posiłkiem to nawet lepiej tylko jakieś węgle po treningu musisz dostarczyć. Najlepiej ryż rozgotowany + banan.a czy te kupne wegle po treningu sa jkkonieczne? bo i tak musze cos zjesc wiec moge wegli dostarczyc jedzac jakis obiad czy cos.. zawsze "balem" sie gainerow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy duzo zlego robi pół czekoladowego zajaca zjedzonego o 23.00? ok 350 kcal.... od jutra pi*dole takie rzeczy. nie po to cwicze wydaje kase kombinuje z czasem zeby na koniec dnia zjesc jebanego zająca