Cykl na poprawę definicji
Napisano Ponad rok temu
Epistane to Epi a Epi to Oxanavar a Oxanavar to Epistane.
Napisano Ponad rok temu
2 tygodnie (ilości podawane w tab. na dzień): 1 1 2 2 3 3 4 4 3 3 2 2 1 1
2 tygodnie: off (chyba, że będę stał lepiej z kasą, wtedy efka, albo coś łagodniejszego)
Kolejne 2 tygodnie: 1 1 2 2 3 3 4 4 3 3 2 2 1 1
Co o tym sądzisz MaC? Mam nadzieję że nie naruszam regulaminu poruszając temat tego środka, jeśli tak proszę o przestrogę, nie o bana. Widziałem na forum podobne tematy więc pozwoliłem sobie prosząc o małą pomoc z Waszej strony. Czekam na wasze opinie, pozdro
Może napiszę dalej, nie chce odpowiadać na swój post. Chcę zamienić Olimp Thermo Speed na Clenbuterol. Widzę jak działa Thyrotherm i nie jestem zadowolony... Tak dla testu wziąłem sobie 2 tab przed snem i spałem jak zabity, a ujęte było żeby nie przyjmować po godz. 17, więc sami widzicie, sprawdzałem również jak z dawkami, dochodziłem już do 8 tabsów, i tak nic, to chyba na mnie nie działa, termogeneza? To chyba jakaś kpina jeśli chodzi o ten środek, mam nadzieję że Clen klepie dużo lepiej, bo Thyrotherm podtrzymuje tylko wagę, ale wiem że muszę liczyć się z faktem że biorę ph, więc napewno nie spalę dużo,bo wzrasta masa mięśniowa z której jestem bardzo zadowolony Kiedy już zejdę z ph i wejdę w Clomed, wejdzie również HMB (antykatabolik) a co za tym idzie delikatne zmniejszenie podaży na białko. I właśnie w tym momencie będę oczekiwał największych rezultatów jeśli chodzi o spalanie tkanki tłuszczowej. Co do Clenu mam dobre przeczucia, nie będę się przejmował Kortyzolem, ani spadkami mięśni, jednak jeśli coś zauwarze włącze więcej białka. Pewnie czekacie na foty, no juz niedlugo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skała dobrze napisał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli w ogóle tam masz clena to przy dawce 160mcg ( 4tab ) matka ze ściany będzie cie zeskrobywać. Nie mam pojęcia skąd masz wciąż takie poj....e teorie/pomysły
Skała dobrze napisał
Okej, dajmy ba to taką rozpiskę:
Pierwsze 2 tygodnie: 1 1 1 1 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 (20 tab.)
Drugie 2 tygodnie: Mam jeszcze Thyrotherm więc go dokończe (3 tab. dziennie)
Trzecie 2 tygodnie: 1 1 1 2 2 2 3 3 2 2 2 1 1 1 (24 tab.)
I tak na zmianę, bo tego Clenu wystarczy na jeszcze jeden taki cykl który opisałem wyżej
MaC406 i to nie są idiotyczne i durne rozpiski które sam wymyślam, staram się tylko dostosować je do swojego organizmu. Korzystam ze źródeł innych for, bądź stron gdzie takie informacje się znajdują. Oczywiście również konsultuje się z osobami które zażywały opisane środki...
Napisano Ponad rok temu
" Co do Clenu mam dobre przeczucia, nie będę się przejmował Kortyzolem, ani spadkami mięśni, jednak jeśli coś zauwarze włącze więcej białka "
Napisano Ponad rok temu
Zaczynałem od dawki 20 mcg/d i kurwa myślałem ze coś mi się dzieje ręce latały , napady ciepła , najgorsze były napady leku i niepewności , Temperatura jak najbardziej prawidłowa wahała się w granicach 37,4 -37.7 .
Po 4 cyklach doszedłem do 100 mcg/d i powiem ze ja złe reaguje na ten środek ,
Moja rada zaczij od małej dawki zobaczysz jak twój organizm reaguje na clena .
Powodzenia
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, a ten tekst kto Tobie wymyślił Masz z forum Katolickiego Czy ty jesteś jego autorem
" Co do Clenu mam dobre przeczucia, nie będę się przejmował Kortyzolem, ani spadkami mięśni, jednak jeśli coś zauwarze włącze więcej białka "
Jak byś się trochę znał to byś wiedział o czym pisze
Napisano Ponad rok temu
Jak byś się trochę znał to byś wiedział o czym pisze
Nie ośmieszaj się więcej. Wiesz co to jest Kortyzol i jak zapobiegać aby nie powstawał
Ty będziesz brał większą ilość białka a z cyklu zostanie ci mniej niż zrobiłeś
Napisano Ponad rok temu
Nie ośmieszaj się więcej. Wiesz co to jest Kortyzol i jak zapobiegać aby nie powstawał
Ty będziesz brał większą ilość białka a z cyklu zostanie ci mniej niż zrobiłeś
Przecież Clenbuterol jest antykatabolikiem, i wiem co to jest Kortyzol, ale nie będę się ośmieszał, Clen blokuje w pewnym stopniu ten nieprzyjazny hormon kataboliczny.
Zażywam w dodatku magnez i vit C (blokery). Jak bym miał się tak do tego przykładać jak Ty to by mi nie wystarczyło wypłaty, a chcę tylko poprawić wygląd swojej sylwetki...Nie będę się z Tobą spierał, masz większy staż niż ja. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
"Influence of clenbuterol, a β-adrenergic agonist, on desipramine induced growth hormone, prolactin and cortisol stimulation
G. Laakmann, a, T. Munza, A. Hinza and U. Voderholzera
aPsychiatric Hospital of the University of Munich, Munich Germany
Received 15 February 1989; revised 13 June 1990. Available online 14 March 2003.
Abstract
We report herein the effects of the β-adrenergic agonist clenbuterol on desipramine(DMI)-induced growth hormone (GH), prolactin (PRL) and cortisol secretion in healthy male subjects. In the first study, nine subjects were treated with either clenbuterol (0.04 mg, p.o.) or placebo. In the second study, 12 subjects received either DMI (50 mg, i.v.) alone or in combination with clenbuterol (0.04 mg, p.o.) given 60 min prior to DMI administration.
Clenbuterol alone had no influence on GH, PRL, or cortisol concentrations, compared to placebo. DMI alone caused GH stimulation (mean maximum = 15.7ą3.4 ng/ml), which was significantly lower after combined administration of DMI and clenbuterol (mean maximum = 7.7ą1.6 ng/ml) (p≤0.01). DMI-induced PRL and cortisol stimulation was not influenced by clenbuterol pretreatment.
These results indicate the inhibiting influence of noradrenergic β-receptors on GH stimulation."
Clenbuterol jest antykatolikiem ale tylko kiedy umiemy go wykorzystać i połączyć z innymi "suplementami".
Bardzo duża ilość osób w nieodpowiedni sposób użycia clena skarżą się na bardzo duże straty po cyklu.
Również umiejętne dawkowanie wit C oraz E będzie podstawą dobrego cyklu na clenie.
Ale jak sam powiedziałeś "Jak byś się trochę znał to byś wiedział o czym pisze " masz pewnie większe pojęcie o tym co piszę ...
Wit C czy magnez nie można nazwać blokerami KORTYZOLU
Napisano Ponad rok temu
Przy clenie przekracza się parę razy bezpieczna dawkę , przy sally już 2 krotna dawka jest skuteczna.
Duzo osob chwali sobie salbutamol , inni clen , to zalezy od organizmu , ja mam salbutamol z apteki za grosze wiec dla mnie to jest lepsze wyjście,
MaC ma racje uzycie clenu po cyklu moze narazic cie na utrate masy , trzeba wiedziec jak go laczyc by dzialal jak antykatabolik ,
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
Opierdzielasz mnie na każdym kroku MaC, ale o to chodzi, muszę się nauczyć ;D
Napisano Ponad rok temu
Clenbuterol nie blokuje Kortyzolu
"Influence of clenbuterol, a β-adrenergic agonist, on desipramine induced growth hormone, prolactin and cortisol stimulation
G. Laakmann, a, T. Munza, A. Hinza and U. Voderholzera
aPsychiatric Hospital of the University of Munich, Munich Germany
Received 15 February 1989; revised 13 June 1990. Available online 14 March 2003.
Abstract
We report herein the effects of the β-adrenergic agonist clenbuterol on desipramine(DMI)-induced growth hormone (GH), prolactin (PRL) and cortisol secretion in healthy male subjects. In the first study, nine subjects were treated with either clenbuterol (0.04 mg, p.o.) or placebo. In the second study, 12 subjects received either DMI (50 mg, i.v.) alone or in combination with clenbuterol (0.04 mg, p.o.) given 60 min prior to DMI administration.
Clenbuterol alone had no influence on GH, PRL, or cortisol concentrations, compared to placebo. DMI alone caused GH stimulation (mean maximum = 15.7ą3.4 ng/ml), which was significantly lower after combined administration of DMI and clenbuterol (mean maximum = 7.7ą1.6 ng/ml) (p≤0.01). DMI-induced PRL and cortisol stimulation was not influenced by clenbuterol pretreatment.
These results indicate the inhibiting influence of noradrenergic β-receptors on GH stimulation."
Clenbuterol jest antykatolikiem ale tylko kiedy umiemy go wykorzystać i połączyć z innymi "suplementami".
Bardzo duża ilość osób w nieodpowiedni sposób użycia clena skarżą się na bardzo duże straty po cyklu.
Również umiejętne dawkowanie wit C oraz E będzie podstawą dobrego cyklu na clenie.
Ale jak sam powiedziałeś "Jak byś się trochę znał to byś wiedział o czym pisze " masz pewnie większe pojęcie o tym co piszę ...
Wit C czy magnez nie można nazwać blokerami KORTYZOLU
Zdecydowałem się dorzucić BCAA z Olimpu jako antukatabolik do Clenu, Avar cały czas kontynuuje i odżywkę białkową. Co myślisz o rozłożeniu Clenu na 3 tygodniowy minicykl, 3 tyg przerwy i znow? Np.
1 1 1 1 1 1 1 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1
Nie wiem jaka rozpiska bedzie dobra dla poczatkujacego. Mam Aspargin, wiec jestem przygotowany na skurcze. Proszę o odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Robię areoby na rowerku treningowym przy Cardio 140 - 160 uderzeń przez ok. 20 - 25 min, pot się strasznie leje, ale efekty są zadowalające
Po cyklu prohormonami mam takie wymiary i wagę jak w profilu:
- Biceps + 2cm / Przedramię + 1 cm
- Klatka + 3 cm
- Pas - 5 cm
- Udo + 2,5 cm / Łydka + 2 cm
- Waga + 4 kg
- Wyciskanie na klatkę na poziomej + 16 kg
- Wyciskanie na klatkę głową w górę + 12 kg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cardi oz dupy - powinno byc tetno na poziomie 120-130 a ty robisz tlenówke , co z tego pot sie leje nie o to chodzi w aerobach
A o co? Skoro wiesz lepiej to podziel się tym, będę wdzięczny
Skoro ja widzę postępy, to nie wiem czy tak do dupy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wystarczy google uruchomić : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , czytaj bo sie pocisz a nie palisz tłuszczu
g-kick muszę przyznać, że przy cardio 120 - 130 ćwiczyło mi się lepiej, pociłem się strasznie, ale nie męczyłem się tak bardzo. Dzięki