Witam
Jestem nowy na forum ale jak każdy chciałbym przedstawić swój cykl który zaczynam od 20 września. Cykl będzie składał się z takich specyfików jak Oxanavar (60 tab.), Avar (60 tab.), Clomed (60 tab.) i Thyrotherm (120 tab.). Ponadto Aspargin (ktory bedzie dorzucany do Thyrothermu, wiadomo - ekstrakt z ziela efedry, kofeina wypłukują cenny magnez), białko łowieckie 5,4 kg (dzienna porcja będzie wynosić 120 g, reszta z porzywienia, przy wadze 80 kg), Sylimarol(do 1 tab. ph,1 tab. Sylimarolu) oraz Hepatil (po cyklu 210mg dziennie, 3 tab.). Opiszę w miarę szybko i sprawnie zastosowanie powyższych środków.
1 tydzień: Od wtorku do niedzieli 3 tab. dziennie Oxanavar'u (3 tab. Sylimarol'u) + 4 tab.
Thyrotherm'u (6 tab. Aspargin'u)
2 tydzień: 3 tab. dziennie Oxanavar'u (3 tab. Sylimarol'u) + 4 tab. Thyrotherm'u (6 tab. Aspargin'u)
3 tydzień: 3 tab. dziennie Oxanavar'u + 2 tab. Avar'u (5 tab. Sylimarol'u) + 4 tab. Thyrotherm'u (6
tab. Aspargin'u)
4 tydzień: 2 tab. Avar'u (2 tab. Sylimarol'u) + 4 tab. Thyrotherm'u (6 tab. Aspargin'u)
5 tydzień: 2 tab. Avar'u (2 tab. Sylimarol'u) + 6 tab. Olimp Thermo speed + 6 tab. HMB
6 tydzień: 2 tab. Avar'u (2 tab. Sylimarol'u) + 3 tab. Clomed'u + 6 tab. Olimp Thermo speed + 6 tab.
HMB
7 tydzień: 3 tab. Clomed'u + 6 tab. Olimp Thermo speed + 6 tab. HMB
8 tydzień: 3 tab. Clomed'u - w ostatnim dniu cyklu zabraknie 3 tabletek Clomed'u + 6 tab. Olimp
Thermo speed + 6 tab. HMB
Z biegiem czasu postaram się uzupełnić profil, napewno dodam fotki zanim zacznę cykl i oczywiście po cyklu, 1 w tyg, bede pisał o postepach. Post pisany na szybko wiec zdarzało mi się pomijać polskie znaki.
Może jeszcze kilka słów o sobie: Mam na imię Michał, mam 18 lat, kulturystyka,a raczej wygląd kolesi ze Słonecznego patrolu mnie zainspirował do tego żeby zacząć ćwiczyć, ćwiczę już od 2 lat, dużo uwagi poswieciłem przed monitorem czytajac o technice cwiczen, diecie, pozniej o suplach (o sterydach tez). Moja wiedza na ten temat jest naprawde duza i chetnie pomoge przy ukladaniu planow cwiczen, przy diecie, aerobach, czy tez wyzej wspomnianej technice. Jak kazdy mlody chlopak zaczynajacy przygode z silownia nie mialem sprzetu do cwiczen wiec zaczalem robic tzw. Trening domatora, lecz po niedlugim czasie kupilem sobie silownie, nie bede rozpisywał, napisze tyle ze mozna na niej cwiczyc kazdy akton wszystkich miesni (Wyciag gorny,dolny, ławka skos gorny, dolny, prasa do nóg, modlitewnik, lawka rzymska, Ab Rocket, Gryf dlugi, krotki, krotki mocno lamany, krotki slabo lamany, 2 zestawy hantelek oraz 174,8 kg obciazenia tak w skrocie). Jesli chodzi o suple to prubowałem już BCAA, HMB, jablczan kreatyny, Venom, L-Carnityna, Thermo Fat Burner itp. Robiłem przez ten okres kilka cykli z tymi suplami i jestem zadowolony. Jutro tez odwiedze forum i dokoncze notke, oraz uzupełnie profil. Pozdro