Methanex -10 od Razak
Napisano Ponad rok temu
Ładuje ta metke już 3 dzień i nic nie czuje. Dzienna dawka to 30mg dzielone na 3
Towar sprawdzony , prosto od producenta jestem pewny na 10000000 % ze to oryginalny jedyny minus ze to ta seria w pudełka i blistrach , szamał już ktoś tego diabła ,
Za parę dni napisze co i jak jutro z ranna się zawrze i podam wagę
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam
Ładuje ta metke już 3 dzień i nic nie czuje. Dzienna dawka to 30mg dzielone na 3
Towar sprawdzony , prosto od producenta jestem pewny na 10000000 % ze to oryginalny jedyny minus ze to ta seria w pudełka i blistrach , szamał już ktoś tego diabła ,
Za parę dni napisze co i jak jutro z ranna się zawrze i podam wagę
Widziałeś kiedyś metkę, która działa już po 3 dniach
Napisz co czujesz za minimum tydz.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
akurat jestem w ok 3 tyg braia tej metki i jest ok,Widziałeś kiedyś metkę, która działa już po 3 dniach
Napisz co czujesz za minimum tydz.
PZDR
biore z omka wiec nie powiem za bardzo co dala sama metka ale czuc bebechy jak zawsze przy dobrej metce ^^
ps. czasem sie zdarzy miekksza tabletka tzn przy wyciskaniu z blistra se kruszy ale to tak srednio 1 tab na 2 blistry, przynajmniej u mnie ...
Użytkownik HiTi edytował ten post Ponad rok temu
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Ja mam ta co wyszła w tych blistrach, jedyny plus to ze są hologramy i kartka z kodem w środku sprawdzałem to kod zgodny zresztą nawet pomijając ten kod to ziom jest 100% pewny już z nim współpracuje z 2 lata ( 1 raz dla siebie ) i nigdy nie było jakiejś plamy.
Waga z rana 96 kg ,
Napisze za parę dni jak idzie
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym pierwszy raz sięgam po doping , i nie wiedziałem co i jak myślałem ze kopie szybciej , praktyka kolego praktyka , już następnym razem będę wiedział co i jak.
Napisano Ponad rok temu
Towar oryginalny ale tej serii nie jestem pewny , o to mi chodzi, zobaczymy za tydzień co i jak będzie
Poza tym pierwszy raz sięgam po doping , i nie wiedziałem co i jak myślałem ze kopie szybciej , praktyka kolego praktyka , już następnym razem będę wiedział co i jak.
hehe tez tak myslalem jak sie za to zabralem. pomyslalem ze wezme popakuje i bede jak pudzian ale nie... trzeba sie ostro brac za trening. samo sie niestety nie zrobi.
ludzie maja mylne pojecie o koksach.... co tu duzo pisac, trzeba to przezyc i tyle.
jak biore mete to laski z pracy mowia ze 'spuchlem na ryju' a ja z usmiechem im mowie 'znaczy ze dziala'. cierpliwosci jak ma kopac to kopnie:)
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie zaczynam teraz nocki
jak mam brać metę
-obecnie brałem o 8 , 14 , 20
nocki zaczynam o 22 i kończę o 6 rano , wstaje coś kolo 13-14 na trening jadę godzinę później,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj mija 10 dzień cyklu ( meta solo )
Ogólne:
Waga ( zaraz po przebudzeniu ) 98 kg czyli +2 kg
Nie mierze się teraz zmierzę się po cyklu
Samopoczucie
- Częste zgagi
- Uczulenie/zmiany skórne/wysypka na policzkach i czole
W tym tygodniu męczyłem się z przeziębieniem i bólem pleców myślę ze miałem zapalenie najszerszego ( Używałem b12 i maści przeciwbólowych i przeciw zapalnych )
w tym tygodni tylko trening klatki piersiowej wyszedł mi dobrze , ogólnie odczułem wyraźny przyrost siły na skosie bo skoncentrowałem się na gorze klatki dołożyłem +10 kg moim zdaniem rewelacja .
Pleców nie moglem ćwiczyć bo miałem bóle, zastanawiałem się nad przerwaniem cyklu ale dzisiaj bóle ustąpiły ,
Mięśnie ramiom nie zauważyłem żadnego skoku siły ( być może ze jestem przeziębiony )
Mięśnie barków brak wyraźnego skoku siły , być może udało mi się podnieść ten sam ciężar 2-3 razy więcej , ale nie pamiętam dokładnie.
Postanowiłem przeciągnąć cykl aż 5 tygodni dobrze cie czuje oprócz zgagi zero bólu w okolicy wątroby , używam heparegen i esseliv ( pomijając witaminy i minerały bo to normalka ) do tego b6 200mg/ed cynk 150mg/ed
Zobaczymy co będzie się dziać w przyszłym tygodniu , już przeziębienie mam za sobą i będę mógł skoncentrować się na treningu
Brak efektów wizualnych być możne ze mam troszkę tłuszczu i nie zauważam tego , chociaż wydaje mi się ze mi ramiona popuchły
P.S ogólnie to słabo jestem zadowolony z efektów i teraz są 3 przyczyny jest to moja ewidentna wina , wina osłabienia organizmu i ciężkiej pracy fizycznej , lub wina tej mety , przeciagne do 5 tygodni i zobaczę co będzie się dziać
dodam ze:
ćwiczę 3 razy e tygodniu ( split )
Pracuje w systemie 3 zmianowym ( właśnie miałem teraz nocki )
Miałem widoczne objawy przeziębienia od wtorku
Napisano Ponad rok temu
hehe tez tak myslalem jak sie za to zabralem. pomyslalem ze wezme popakuje i bede jak pudzian ale nie... trzeba sie ostro brac za trening. samo sie niestety nie zrobi.
ludzie maja mylne pojecie o koksach.... co tu duzo pisac, trzeba to przezyc i tyle.
jak biore mete to laski z pracy mowia ze 'spuchlem na ryju' a ja z usmiechem im mowie 'znaczy ze dziala'. cierpliwosci jak ma kopac to kopnie:)
Dokladnie tak jak piszesz.Jak czasem slysze baranow co gadają "nalykal sie koksu i teraz wyjebany "zaraz bym takiemu liścia sprzedał,na cyklu trenuje się kilkakrotnie ciężej jak przeciętny kowalski,tego juz jeba....a amatorszczyzna nie dostrzega uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Napisano Ponad rok temu
tylko teraz tak ja mialem w srodku kod taki czy to nie jest jakas
wyjeba i pisalo mi na stronie jak wpisalem ze produkt jest orginalny
tak jak napisal ten koles mam tak samo w pudelku
napisze po tygodniu czy to dobra sparwa jest jeszcze
do tego walne sobie nitrobolon i bendzie dobre
pozdrawiam..
Napisano Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w