Proszę was o opinie o tym produkcie , plusy i minusy.
 Proszę was o opinie o tym produkcie , plusy i minusy.Chodzi o efekty po cyklu 2 miechy na tym
 słyszałem ze Strom się kończy po miesiącu i chce kupić później Vitalmax Creatin Monohydrate 300g i dokończyć cykl
 słyszałem ze Strom się kończy po miesiącu i chce kupić później Vitalmax Creatin Monohydrate 300g i dokończyć cykl 
z góry dzieki

Napisano Ponad rok temu
 Proszę was o opinie o tym produkcie , plusy i minusy.
 Proszę was o opinie o tym produkcie , plusy i minusy. słyszałem ze Strom się kończy po miesiącu i chce kupić później Vitalmax Creatin Monohydrate 300g i dokończyć cykl
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Ale konczy sie po miesiacu a Shock zostaje . wiec polece z cyklem 2 miesiace  dlatego chce kupic Vitalmax Creatin Monohydrate 300g jak sie skonczy Storm
 dlatego chce kupic Vitalmax Creatin Monohydrate 300g jak sie skonczy Storm  kumasz ?
 kumasz ?
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...y-840g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Dlatego pisze żebyś dokupił Storma i zrobił cały dwumiesięczny cykl na nim...Ale konczy sie po miesiacu a Shock zostaje . wiec polece z cyklem 2 miesiace
dlatego chce kupic Vitalmax Creatin Monohydrate 300g jak sie skonczy Storm
kumasz ?
 chociaż tak czy siak to trochę długo jak na cykl...
 chociaż tak czy siak to trochę długo jak na cykl... 

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 ew. możesz storma zastąpić innym stackiem kreatynowym i z nim polecieć dwa miechy,  wybór zależy od Ciebie
 ew. możesz storma zastąpić innym stackiem kreatynowym i z nim polecieć dwa miechy,  wybór zależy od Ciebie

Napisano Ponad rok temu
 ja kupie napewno Universal SHOCK THERAPY i STORM Tyle ludzi to poleca i chwali 95% użytkowników mówi ze bardzo dobre efekty , Wiec sam chce zobaczyć :)może się miło zaskoczę
 ja kupie napewno Universal SHOCK THERAPY i STORM Tyle ludzi to poleca i chwali 95% użytkowników mówi ze bardzo dobre efekty , Wiec sam chce zobaczyć :)może się miło zaskoczę  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Nie , Nie
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Nie mowie ze jest zły
 Nie mowie ze jest zły  Wrecz odwrotnie
 Wrecz odwrotnie  Jest dobry
 Jest dobry  Ale są lepsze
 Ale są lepsze  
 Napisano Ponad rok temu

kończę cykl 20 października . zrobię przerwę około 1,5 tyg
 kończę cykl 20 października . zrobię przerwę około 1,5 tyg  i zaczynam Cykl na Shock i Strom
 i zaczynam Cykl na Shock i Strom

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|   Universal Animal Cuts | Ranking odżywek i suplementów | 
 |   
 | ||
| po obejrzeniu pride shockwave... | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| UNIVERSAL Animal Rage Powder | Ranking odżywek i suplementów |