"Pudzianowskiemu kompletnie odbiło"
Napisano Ponad rok temu
A wszystko zaczęło się od mocnych słów Escha, który przyznał, że Pudzianowski bije jak dziewczynka. Te słowa wyraźnie rozsierdziły "Pudziana".
Polak wspólnie z właścicielami Federacji KSW doszedł do wniosku, że warto zweryfikować słowa "Butterbeana" w ringu, a Amerykanin przyjął rzucone mu wyzwanie.
- Powiedziałem jednemu dziennikarzowi, że Pudzianowski bije jak dziewczynka. Podobno, ale nie wiem dlaczego, to bardzo uraziło jego dumę - opowiada Esch.
- Mariuszowi kompletnie odbiło i wyzwał mnie na pojedynek. Mnie - człowieka, który nokautował ludzi na całym świecie! - grzmi "Butterbean".
- Nokautowałem ludzi w Australii, Chinach, Korei, wszędzie. W Anglii... I on teraz wyzywa na pojedynek mnie? Kogoś, kto teraz znokautuje jego? - pyta Esch, który jest jednocześnie pod wrażeniem odwagi "Pudziana".
- Moje uszanowanie dla kogoś, kto ma odwagę powiedzieć: "chcę Butterbeana". Nawet, jeżeli to oznacza dla nie porażkę przez nokaut! - zapowiada Esch.
Najbliższy rywal Pudzianowskiego, to prawdziwa legenda sportów walki. Mimo że chwile świetności ma już za sobą, to w przeszłości był prawdziwym królem nokautu.
W 89 walkach (zazwyczaj tzw. czterorundówkach), jakie stoczył na boksie zawodowym 77 razy wygrywał, w tym 58 razy przez nokaut. Pokonało go tylko ośmiu rywali, w tym zaledwie jeden przez KO.
Esch, który jest weteranem legendarnej federacji PRIDE (3 walki w tej federacji, a 20 ogólnie w MMA), ma dla "Pudziana" kilka rad przed walką w Atlas Arenie.
- Mariusz Musi się jeszcze wiele nauczyć. Przede wszystkim musi poprawić walkę w stójce. Jego umiejętności bokserskie są do niczego. Jego walka w stójce jest do niczego - wylicza "Butterbean".
"Pudzian" odpowiada za to spokojnie. - Skoro uważa, że biję jak baba, to zapraszam go do Polski i zobaczymy czy biję jak baba.
"Butterbean" o Pudzianowskim. Zobacz film:
http://www.youtube.com/watch?v=Sq1wrSK0ltc&feature=player_embedded
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdyby sie walili po kolei na strzaly i pudzian bylby pierwszy w kolejce do walenia to ten grubcio moglby pasc na deski, bo takie ciele jak walnie "chudszych" niektorych i trafi w leb to nic dziwnego ze nokaut skoro ma lape jak mamut jakis ale zobaczymy we wrzesniu jak to bedzieAmerykańskie Show Ale Pudzian może mieć ciężko
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.