cykl na mase
Napisano Ponad rok temu
Jestem juz po 1cyklu deca+sustanon.Cwicze juz 2lata z przerwami ale od roku regularnie i mam pytanie: chcialbym zarzucic jakis cykl na mase i sile po wakacjach,wiec moglby mi ktos doradzic z 2 max 3 srodkow????? oczywiscie dieta jest bo bez tego nawet bym nie startowal:))z gory dziekowac
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do deki to niech laska sie wypowie, ale prolo muszisz troche wiecej po przy ok 10 strzale zaczyna sie dobrze rozkrecac. czyli te 3-4 paczki prolo to minimum raczejno wlasnie bo ja nie mieszkam juz w Polsce tylko na wyspach i nie wiem do jakich srodkow moj kurier ma dostep,meta i deka to bez problemu ale nie wiem jak z oma lub prolo,bede musial sie go zapytac.Ok to boldka sobie odpuszam skoro tak mowisz,mozesz mi powiedziec jeszcze co na odblok wziac i ile strzalow prolo i deki mam sobie zalatwic na ten cykl czy po 10 starczy????
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-10 deka 200 ew
ewentualnie mozesz zarzucic mete na kicka 1-4 20mg (jesli under dalbym 30mg ) i wtedy zrobilbym tak
1-4 meta 20/30mg ed
1-4 prolo 200 e4d
4-12 prolo 300 e4d
1-10 deka 200 ew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-12 prolo dawki dobierz do siebie wzaleznosci jakie brales wczesniej odblok clom i hcg(jak masz dostep) nolve jezeli masz sklonnosci do gino.
do tego duzoooooo bialka wegli i zwiekszonej liczby kalori(czyli odpowiednia dieta ) i bedzie git
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Proteina jest najważniejsza ! Suplementacja białkowa dla uzupełnienia diety ale zmniejszamy ilość białka do 2,5g na kg masy ciała
- Kreatyna 10g/d przez 8tyg zaczynamy razem z odblokowaniem
- Witamina B6 200mg/d 2x100mg
- Witamina C 1g przed i po treningu
- Aminokwasy po cyklu podwójne dawki
- Zestaw witamin ( cały cykl i po cyklu )
- ZMA na noc
- Tribulus na noc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
1-5 meta 25mg ed
1-12 prolo 250 e4d
1-11 deka 300 e7d
[/quote]
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem i sie nastawilem na wydatek,nic nie ma za darmo ,dzieki za rady i rozpisanie cyklu.pozdr yo
Najlepiej cykl zaczynać składać od końca suplementy/odblokowanie/póżniej szukać dobrego towaru do cyklu.
Jeżeli zrobisz cykl bez odblokowania i dobrej suplementacji to tak jakbyś na włamanie poszedł bez rękawiczek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znam sporo osob, ktore robiac cykl saa/na suplach w wakacje przy upalach uzyskali dobre efekty masowe, nawet Ex robil rok temu w wakacje na suplach i z tego co pamietam 5kg do przodu mu poszlodobre porownanie.hehe cykl i tak zamierzam po wakacjach zrobic bo nie ma sensu robic go w wakacje bo kazdy wie dlaczego.heh. najpierw zakupie jak pisaliscie suple i odblok,wtedy na koniec towar i startujemy......
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Panowie mam jeszcze pytanko czy tesciu enantan i prolongatum to jest to samo???
Moj kurier nie ma mety do zalatwienia i czy moge ja czyms innym zastapic moze cos jak dianabol lub cosik innego???? i jest tesciu buteleczka 12ml (400mg/1ml) czy starczy mi jedna na cykl czy lepiej 2 zakupic????