Siemanko,
Kończę właśnie swój drugi taki długi cykl. W pierwszym (tesc, tren, wino, deka wlatywały) odblokowywałem się w ten sposób:
wrzucasz 1 tabsa cabaseru na start późnej 0.5 tabsa co 7 dni i wybierz 3 tabsy ( spr wynikami w labie)
hcg dokup abys miał 15.000
zaczynasz 10 dni po ostatnim testo i bijesz 2500 co 3 dni do każdej iniekcji z hcg 1/2 tabsa ari
jak skończysz hcg po 3 dniach wskakujesz
40 dni clomid po 50 mg
nolva 30 dni po 20 mg i 20 dni po 10 mg
Wtedy miałem wywaloną prolaktyne i estro, tym razem kończę cykl (pierwsze 3/4 roku leciał test (0,5g/week+ wino a ostatnie 3/4 roku test 0,5g/week i 350mg/week trenu dł, ostatni miesiąc sam test leciał 500mg/week). Estro zrobione po ostatnim strzale 37 (w normie 20-47), a prolaktyna przy dolnej granicy była. Jestem aktualnie 7 dni po ostatnim strzale i przychodze z pytaniem jesli mam estro i prolaktyne w normie to poleciec tak samo jak a poprzednim cyklu tylko ominac cabaser i aromasin ? W sensie ->
zaczynasz 10 dni po ostatnim testo i bijesz 2500 co 3 dni do każdej iniekcji z hcg (15k łącznie HCG
jak skończysz hcg po 3 dniach wskakujesz
40 dni clomid po 50 mg
nolva 30 dni po 20 mg i 20 dni po 10 mg
Tak wygląda dobrze ? Podczas cyklu hcg wleciało 2 razy po 5k a ostatnie z rok temu, może 9 miesięcy.
Użytkownik bernbern edytował ten post Ponad rok temu