Brak progresu - wina diety?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Waga nie rośnie znaczy za mał jesz. Z podciągnięciami i pompkami dziwna sprawa, chyba nie przykładasz się zbyt mocno. Z treningu na trening dokładaj chociaż 1 powtórzenie w 1 ostatniej seri.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc rób te pompki z treningu na trening coraz więcej, nie stój w miejscu ani się nie cofaj, progres musi być cały czas.
W podciąganiu nie dasz rady więcej dodaj 5 serię. Tylko 4 pierwsze rób z zapasem minimum na 1 prawidłowe powtórzenie, ostatnią również ale co drugi trening max nawet z wymuszonym 1-2 powtórzeniami.
Tu nie chodzi o jedzenie, zwiększysz wagę to będziesz miał gorzej z podciągnięciami.
Poszukaj było na forum, wrzucałem plan na podciągnięcia, nie chce mi się go pisać drugi raz. Też możesz się zainteresować słabymi ogniwami jak np brzuch mięknie w podciąganiu go wzmocnij, jak biceps to jego wzmocnij itd
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za rady. Znajde ten trening. A co z upadkiem mięsniowym w ostatniej seri? tylko co drugi trening tak?
Zastanawiam sie tez nad kupieniem poreczy do dipow. Myslisz ze to uzupelni trening o cos czego nie moge cwiczyc na drazku czy pompkami?
Napisano Ponad rok temu
Możesz dać dipy, zresztą ogólnie dołożyć ćwiczeń.
Wiesz do załamania nie zawsze dobrze, układ nerwowy regeneruje się dłużej od mięśnia.
Napisano Ponad rok temu
By uczynić trening bardziej intensywny z treningu na trening skracać czas między seriami np na jednym treningu robisz 1min przerwy na kolejnym 50s na nastepnym 40s i td..
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nie chce mi się trenować co zrobić
- Ponad rok temu
-
Wytrzymałość co to w ogóle znaczy?
- Ponad rok temu
-
Cześć, mam pytanko.