Skocz do zawartości

Zdjęcie

Potrzebuje odblok

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

Mocasz
  • Użytkownik
  • 8 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Potrzebuje odblok
Witam potrzebuje rozpisania odblok brałem po 1ml teścia plus o.5 ml trenbolone co 3 dni przez okres 8 tyg .... co na odblok
  • 0

faluś
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 2260 postów
362
Wyśmienita

Napisano Ponad rok temu

Re: Potrzebuje odblok
Jaki teść? Jaki tren?
Jak badania przed i jak aktualnie?
Jaki wiek i wymiary?
Który to cykl i co było wcześniej?

Użytkownik faluś edytował ten post Ponad rok temu

• 0

Mocasz
  • Użytkownik
  • 8 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To i to z firmy biotech nie robiłem badań z jakie trzeba kolega mi tak tozpisal ... ? Wiek 40 lat ... 182 cm waga 93 kg staż 2 lata ni siłce... cykl pierwszy nic nie było wcześniej... proszę o doradzenie.... czy wszystko ok... co wziąść na 2 cykl i po jakiej przerwie ... I co na odblok?
  • 0

faluś
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 2260 postów
362
Wyśmienita

Napisano Ponad rok temu

Tren na pierwszy cykl to strasznie grubo. Po za tym chodziło mi raczej nie o podanie firmy tylko jaki estr testa z propem (propionat/enanthat/cypionat... itd) i jakie miały stężenie. Jeśli planujesz kolejny cykl może nie warto robić odbloku. Jedynie hcg pasuje co by jajec nie pokurczyło. Kolejny cykl, wiesz sprecyzuj te dawki co miałeś teraz i napisz co chcesz robić mase, redukcje czy co?
  • 0

Mocasz
  • Użytkownik
  • 8 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tak teść i tren to enanthat... myślę że redukcji nie trzeba jestem na diecie ponad rok tkanka tłuszczową około 11 % chciałbym raczej na masę... A ile brać tego hcg ... czy mógłbyś mi rozpisać 2 cykl idę czego i jak ? I po jakim czasie zacząć 2 cykl ...
  • 0

Mocasz
  • Użytkownik
  • 8 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tesciu 250 mg/ml A tran 200 mg/ml
  • 0

faluś
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 2260 postów
362
Wyśmienita

Napisano Ponad rok temu

Ogólnie zamiast robić odblok czasem lepiej zrobić "mostek" i startować z kolejnym cyklem. Tyle że Tobie proponuję prawdziwy odblok byś widział po sobie co i jak na Ciebie działa. Więc pomacaj się po jajkach, jak przykurczyło daj hcg(2x 2500jm z 5 dni przerrwy między dawkami), jak nie to i nie potrzeba i od razu wskakuj na sermy clom/tamox po tabsie z miesiąc czasu i leć na badania LH, testosteron, E2 i prolaktyna. Zresztą prolaktynę mógłbyś nawet teraz zbadać, ponieważ jak jest wysoko potrafi zniweczyć odblok.
  • 0

Mocasz
  • Użytkownik
  • 8 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ale to co lepiej hcg? Myślę że z moimi jajami wszystko ok ... A ten sermy clom to na co to ? Sory że pytam ale dopiero zaczynam ... A na drugi cykl to co polecisz ... tylko żeby nie poszło z grubej rury nie chce być bardzo napompowany... i to od razu 2 cukl czy jakas przerwa?
  • 0

faluś
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 2260 postów
362
Wyśmienita

Napisano Ponad rok temu

Niby krótki cykl ale ja bym dał hcg. Clomid się stosuje po to by podnieść produkcję LH, LH z kolei zmusza jajka do produkcji testosteronu. Co do drugiego cyklu może trstosteron+meta ewentualnie zamiast mety tura.
  • 0

Mocasz
  • Użytkownik
  • 8 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A jakie dawki ?
  • 0

Mocasz
  • Użytkownik
  • 8 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A jakie dawki i to od razu brać czy przerwa hcg brać od razu ?
  • 0

faluś
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 2260 postów
362
Wyśmienita

Napisano Ponad rok temu

Zależy za ile chcesz cykl. Jeśli szybko zrób most na hcg+testosteron/proviron z miesiąc czasu żeby odpocząć i jedź dalej. Takie klasyczne dawki to 30mg mety dziennie i ~500mg testosterou tygodniowo, ale to trzeba pod siebie dobrać. No i meta 6 tygodni, testosteron z 12 tygodnie pasuje albo i lepiej.
  • 0