heehee dzieki moze itakdajcie la looz chłopaki bo patrze że się atmosferka nieciekawa robi ;] jak macie coś do techniki siwego to jest jeden sposób , poprostu do niego wyskoczcie ciekawe czy by któryś nie miał ciężko w gaciach ;D pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
heehee dzieki moze itakdajcie la looz chłopaki bo patrze że się atmosferka nieciekawa robi ;] jak macie coś do techniki siwego to jest jeden sposób , poprostu do niego wyskoczcie ciekawe czy by któryś nie miał ciężko w gaciach ;D pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uprawiałem 2 lata kyokushin i czasami tylko fryknąłem kilka treningow boxu
Ale przy tej masie to zero kondycji oraz wytrzymałości mięśniowej co jest jak najbardziej zrozumiałe
Co do techniki to ciosy wyprowadzane z dołu (bez skrętu bioder oraz włożenie w cios całego ciała z barkiem), podstawowy błąd niezaciśnięta pięść czyli odrazu powód do kontuzji, brak gardy czyli po prostu "chodź i zajeb mi w szczenę"
, sierpy nie uderza się tak w boksie
Ale spoko że wrzuciłeś filmik do oceny.
Napisano Ponad rok temu
mysle ze trudno utrzymać technikePodstawy mógł pogubić przecież trenował tylko 5lat boksu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
kiedy trenowałem wazyłem 30kg.. mniejzgodze sie z roqu;) sam trenowalem 4 lata temu box przez rok i podstaw do dzis nie zapomnialem;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spoko nagram nowy filmik i nastawie sie na technike , moze inaczej to wyjdzie , pozdro....ale i tak chce zobaczyć co wy potraficieDobrze napisane !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
yyy w klubie ale ten filmik nie jest najleprzy to po treningu nagrywany spoko nagram nowy i technika na maxsaz otwartych dłoni w worek??
grubo
i jak bijesz sierp to bij na wysokości głowy a nie kilkanaście cm nad : tyle : nie jest najgorzej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
juz to im pisałemsiwy masz racje, krytykują ze nie masz techniki a zaden mondralinski nie wrzuci swojego filmiku jak boksuje. tylko kogos oceniac. zapodajcie swoje to sie bedziemy smiac
pzd
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak chcesz sie smiac z innych to pokaz jaki jestes zabawny ...siwy masz racje, krytykują ze nie masz techniki a zaden mondralinski nie wrzuci swojego filmiku jak boksuje. tylko kogos oceniac. zapodajcie swoje to sie bedziemy smiac
pzd
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Front lever - jak oceniacie? |
Street Workout i Kalistenika |
|
![]()
|
||
Co sądzicie o tych suplach ... ? |
Odżywki i Suplementy |
|