Cześć,
Mam następujący problem, utrzymuję dietę oraz ćwiczę na siłowni a pomimo tego waga stoi nadal w miejscu. Efekty wizualne są również mizerne i nie wiem czym jest to spowodowane. Co możecie mi doradzić?
Trening: siłownia 4x razy w tygodniu ćwiczenia typowo ogólnorozwojowe na każdą partię mięśni bez parcia na ciężar a bardziej na technikę wykonywania ćwiczeń-czas spędzony na siłowni ok 70-80min plus raz w tygodniu basen- ok 30min basen sportowy i 30min relaks.
Dieta: 4-5posiłków w ciągu dnia-głównie kurczak i wołowina (nie jadam ryb) ryż,ziemniaki,płatki owsiane,orzechy,ciemnie pieczywo,wszystko robione z dodatkiem oliwy z oliwek,jajka,sery i inne nabiały-dziennie spożycie kalorii ok 3200kcal plus raz w tygodniu dzień typowo fastfood
Cel: dojść do 80kg wagi
Dodatkowe informacje:
Waga- 63.5kg- rano na czczo 63.2,wieczorem 63.5kg
Wzrost 180cm
Choroby: brak
Aktywność fizyczna w ciągu dnia: głównie praca za kierownicą od 6 do 10h,poza siłownią i basenem czasem biegam a tak to raczej siedzący tryb życia.
Staż: Łącznie na siłowni 2lata,ostatni rok miałem przerwy i spadła waga o 1.5kg względem poprzedniego roku,aktualnie siłownia oraz dieta od 3miesięcy
Suple: odżywka wysokobiałkowa
Piję ok 3-4l wody dziennie,nie piję alkoholu oraz ograniczyłem mocno słodycze a mimo to waga ani drgnie. Może ktoś mi coś doradzi?
Użytkownik sfinks321 edytował ten post Ponad rok temu