Więc tak mam 16 lat 186 i 60kg, ćwicze 3 razy w tygodniu wtorek - dom, czwartek - silka, sobota - dom, mam diete na mase. Jakie polecacie suplementy jak dla mnie jak dałoby rade to jeszcze dlaczego ten suplement i jeszcze co sądzicie o odżywce carbo czy ona coś wogóle daje czy to dla mne w sam raz, czy może coś innego !? I czy opłaca się stosować suplementy ćwicząc w domu czy tylko na siłownie !?
Suplementy dla 16 latka
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to lepiej bazować głównie na diecie, z uwagi na fakt iż jesteś młody i ćwiczysz w domu. Ćwicz! Dopóki będziesz widział efekty to nie ma sensu ładować kasy w suplementy. Odżywki należy wdrażać wówczas gdy postępy ulegają zatrzymaniu, a oba wspomniane czynniki nie są już takie efektywne.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to lepiej bazować głównie na diecie, z uwagi na fakt iż jesteś młody i ćwiczysz w domu. Ćwicz! Dopóki będziesz widział efekty to nie ma sensu ładować kasy w suplementy. Odżywki należy wdrażać wówczas gdy postępy ulegają zatrzymaniu, a oba wspomniane czynniki nie są już takie efektywne.
Zmiana jednak mam zamiar ćwiczyć 3 razy na siłowni
Napisano Ponad rok temu
Czy to siłownia czy dom, a nawet jednostka wojskowa - pewnych rzeczy nie przeskoczysz Uwierz, to nie jest tak że nikt nie chce Ci polecić supli bo masz krótki staż. Chodzi o to, że póki jesteś młody to lepiej wykorzystać fakt iż ciągle się rozwijasz co ma bardzo duże znaczenie dla późniejszej sylwetki. Kup póki co dobre witaminy i działaj chłopie!
Napisano Ponad rok temu
Warto z umiarem stosować odżywek , wszystko jest dla ludzi . Jednak warto używać ich z umiarem . Warto przeglądnąć ten sklep internetowy
Ma mnóstwo ciekawych ofert , ktoś kupował tutaj coś?
Użytkownik Abetalipoproteinemia edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mass Extreme w promocji Mi pomaga , mam 20 lat i stosuje od 1,5 roku
Napisano Ponad rok temu
Ja stosuje X-Form Complex już od 2 miesięcy i jestem mega zadowolony, bo przyrost jest widoczny na pierwszy rzut oka. Dziewczyny w klubie się nie odklejają
Napisano Ponad rok temu
Jeśli masz dobrze dopasowaną dietę to na razie nie potrzebujesz suplementów z czasem sam będziesz doskonale wiedział czego Ci brakuje i na podstawie tego kupisz odpowiednie suple. Daj sobie trochę czasu
Napisano Ponad rok temu
Suplementy diety, jak wskazuje sama nazwa, stanowią wsparcie dla naszego odżywiania. Zwykle chodzi o pomoc w pokryciu dobowego zapotrzebowania. Bardziej zaawansowane preparaty jak spalacze tłuszczu czy boostery tlenku azotu/testosteronu z pewnością nie w tym momencie. Kup dobre witaminy i przypilnuj dwie kwestie: dieta + plan treningowy.
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się, w tym wieku nie potrzebujesz aż tak bardzo suplementów. Jak już dojdziesz do tego momentu że będziesz miał problem z dalszym budowaniem mięśni to wtedy możesz dorzucić jakieś białko lub kreatynę. Na razie trzymaj się dobrej diety i planu treningowego
Napisano Ponad rok temu
Sam w pewnym momencie stwierdzisz: kurde, coś chyba słabo idzie bo mimo diety i ćwiczeń stoję w miejscu. Wtedy właśnie najlepiej będzie wdrożyć jakieś suple, organizm do tej pory przyzwyczai się do intensywniejszego funkcjonowania metabolizmu co pozwoli na jeszcze lepsze wykorzystanie wartości odżywczych znajdujących się w pożywieniu.