Siemka jest taka sprawa, trenowałem boks ponad 4 lata bez z powodu kontuzji nosa musiałem sobie odpuścić. Od tamtego momentu miałem długą przerwę od treningów sztuk walki, od 3 miesięcy chodzę na siłownie i postanowiłem spróbować swoich sił w K1. Startując w boksie zdobyłem dosyć sporo ale wiem że jeśli nie podejdę teraz do tego profesjonalnie będzie ciężko. Moje pytanie brzmi możecie zapodać mi jakiś trening typowo siłowy pod sztuki walki? Kolejną rzeczą jest to czy może znacie kogoś dobrego który mógłby mnie poprowadzić z dietą, treningami siłowymi i suplementacją typowo właśnie pod sztuki walki. Problem jest taki że startując z zawodach trzeba zbijać dosyć sporo wagi, startując w boksie zbijałem nawet po 7kg w niecały miesiąc. To jest to bardzo męczące i odbija się na sile, kondycji i tak dalej, dlatego znacie kogoś kto by się temu podjął?
Trening siłowy, K1 i dieta
Napisano Ponad rok temu
hoho kolego to Ty trenera potrzebujesz a nie gościa od diet !
Trening FBW. No i poszukaj szkółki u siebie w mieście !
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
Napisano Ponad rok temu
hoho kolego to Ty trenera potrzebujesz a nie gościa od diet !
Trening FBW. No i poszukaj szkółki u siebie w mieście !
Ale przecież będę chodzić do klubu, chodzi mi o osobę która poprowadzi mnie dietetycznie, suplementy, a przed zawodami tak ukróci dietę żebym się dobrze czuł podczas zawodów. Myślałem nad Majewskim ale nie wiem czy on jest w stanie podjąc się czegoś takiego.
Napisano Ponad rok temu
Ale przecież będę chodzić do klubu, chodzi mi o osobę która poprowadzi mnie dietetycznie, suplementy, a przed zawodami tak ukróci dietę żebym się dobrze czuł podczas zawodów. Myślałem nad Majewskim ale nie wiem czy on jest w stanie podjąc się czegoś takiego.
Piszę jeszcze raz, może tym razem bardziej przekonująco....
Za Twoje wybrane cele jakie podałeś wyżej odpowiada TRENER !!! żaden Majewski czy ktokolwiek inny. TRENER, który często dla zawodnika jest drugim ojcem. Ma doświadczenie w podobnych przygotowaniach i to z nim ustalasz szczegóły okresu przed zawodami.
Zapraszam na mój fanpage
Napisano Ponad rok temu
Ja był zaczął do BCAA i kreatyny , zobacz w jakiej wadze chcesz się bić . Osobiście zbijałem 4 kg w dwa dni - kwestia przyzwyczajenia i poznania organizmu . Dieta jest najważniejsza bez tego nic nie zrobisz .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co zamiast ławki skośnej w dół?
- Ponad rok temu
-
Push Pull Siła Hipertrofia + FBW
- Ponad rok temu
-
Trening do oceny, zmieniony PHAT
- Ponad rok temu