Jak w temacie, czy smażenie nie wpływa negatywnie na efekty redukcji, jeśli tłuszcz wliczymy do zapotrzebowania kalorycznego?
Smażenie a redukcja
Napisano Ponad rok temu
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Ja bym nie wliczał użytego tłuszczu do smażenia bo wyjdzie Ci że z makro nie możesz wcale go użyć aby dobić kcal.
Mój DT #BedeBestia http://www.fabrykasily.pl/topic/115291-dt-bedebestia-street-workout
Napisano Ponad rok temu
Najprostsze rozwiązanie to kupić patelnie teflonową lub grillową. W przypadku tej drugiej możesz bez problemu smażyć przy wykorzystaniu papieru do pieczenia. Dla mnie to świetne wyjście, a przynajmniej mam święty spokój na temat poruszony w tym wątku .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
REDUKCJA |
Trening dla początkujących |
|
|
||
redukcja tkanki tluszczowej |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Redukcja, co myślicie? |
Galerie zdjęć |
|
|
||
Redukcja - Plan do oceny |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Redukcja,spalanie tłuszczu suplementy |
Odżywki i Suplementy |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Redukcja czy masa>??
- Ponad rok temu
-
Dieta do oceny pomóżcie
- Ponad rok temu
-
Dieta do oceny pomoże ktoś ?????
- Ponad rok temu
-
-
Pomoc w diecie na mase
- Ponad rok temu
-
Dieta
- Ponad rok temu
-
Dieta i trening... Prosze o Pomoc!! !! !!
- Ponad rok temu
-
Dieta dla mnie
- Ponad rok temu
-
Ocena diety
- Ponad rok temu
-
Pytanie na temat diety
- Ponad rok temu