Bieganie a siłka????
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Jak boli to rośnie xD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
wlasnie do tego daze to to samo co bieznia lub rower!!!Bieganie jest dobre ale dosyć wolne i krótkie (ja polecam: około 15-20min. raz w tygodniu) - bo poprawia wydolność tlenową oraz kondycje. Chyba nie muszę pisać jak to się ma da treningu {SMILIES_PATH}/tongue.gif Przed bieganiem koniecznie polecam zjeść porcję carbo/vitargo/vextargo i po bieganiu tak samo - bo jeśli tego nie zrobimy będziemy spalać masę.
Napisano Ponad rok temu
Nie do końca to samo ale coś podobnego. Ja uważam że bieganie takie jak wyżej napisałem jest najlepsze - z tego względu że płuca pracują na świeżym powietrzu ( sama przyjemność nie tylko dla płuc, jeszcze jak jest ładna pogoda i jest ciepło to jest to {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif ) - jest dostarczany lepszy tlen niż ten co jest w pomieszczeniu na siłowni gdzie znajduję się bieżnia czy rowerek.wlasnie do tego daze to to samo co bieznia lub rower!!!Bieganie jest dobre ale dosyć wolne i krótkie (ja polecam: około 15-20min. raz w tygodniu) - bo poprawia wydolność tlenową oraz kondycje. Chyba nie muszę pisać jak to się ma da treningu {SMILIES_PATH}/tongue.gif Przed bieganiem koniecznie polecam zjeść porcję carbo/vitargo/vextargo i po bieganiu tak samo - bo jeśli tego nie zrobimy będziemy spalać masę.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Nie do końca to samo ale coś podobnego. Ja uważam że bieganie takie jak wyżej napisałem jest najlepsze - z tego względu że płuca pracują na świeżym powietrzu ( sama przyjemność nie tylko dla płuc, jeszcze jak jest ładna pogoda i jest ciepło to jest to {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif ) - jest dostarczany lepszy tlen niż ten co jest w pomieszczeniu na siłowni gdzie znajduję się bieżnia czy rowerek.wlasnie do tego daze to to samo co bieznia lub rower!!!Bieganie jest dobre ale dosyć wolne i krótkie (ja polecam: około 15-20min. raz w tygodniu) - bo poprawia wydolność tlenową oraz kondycje. Chyba nie muszę pisać jak to się ma da treningu {SMILIES_PATH}/tongue.gif Przed bieganiem koniecznie polecam zjeść porcję carbo/vitargo/vextargo i po bieganiu tak samo - bo jeśli tego nie zrobimy będziemy spalać masę.
I do tego opary potu Imo biegać mozna w dni wolne od treningu siłowego JW dostarczanie "świerzego" tlenu na pewno nie zaszkodzi nikomu a może poprawić ciśnienie tętnicze krwi itp. itd. na pewno nie zaszkodzi ale "co za dużo to nie zdrowo". IMO 2-3x / tydzień wystarczy biegasz np. wtorek, czwartek i sobota a ćwiczysz poniedziałek, środa i piątek.
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
2. jeśli dasz mięśnią czas i odpowiednie składniki odżywcze to nie masz się bać rozpadu mięśni.
Napisano Ponad rok temu
tak jak chudy pisze {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif1. żeby cokolwiek spalić musisz biegaćdłużej bo po 30 minutach organizm zaczyna spalać tłuszcz
2. jeśli dasz mięśnią czas i odpowiednie składniki odżywcze to nie masz się bać rozpadu mięśni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu