Cześć. Zacząłem przygode z SW miesiąc temu. Ćwicze 4-5x w tyg. Wcześniej ćwiczyłem boks 3 lata. W Grudniu złamałem palca u stopy. Mam problemy do dziś z nim. Przytyłem 10kg i chciałbym się tego pozbyć tego tłuszczu.I Tutaj potrzebuje waszej pomocy. (Mam nadzieje, że bardzo nie zamotałem)
Nie wiem, jak pozbyć się tłuszczu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Koko222 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz biegać po treningu lub w osobny dzień
Napisano Ponad rok temu
Bardziej początkujący. Ćwicze w domu na drążku i różne rodzaje pompek.
Napisano Ponad rok temu
Nie dam rady biegać, bo zmagam się z kontuzją palca, niby zrośniety, a boli. Więc zostaje mi rower
Napisano Ponad rok temu
Plan brałem bardziej z filmiku z Maksyma. (1 dzien) wszystko co z tego filmiku robie, tą metoda drabinkową podciąganie 1-10-1. Na Drugi dzień robie trening obwodowy (Maksym dał filmik miesiąc temu na FB). w Środe odpoczynek. W Czwartek robie Pompki różnego rodzaju, staram się robić 10x10. Pompki diamentowe, Pompki przy śćianie, pompki wąśkie i brzuch na drążku. W Piątek robie Nogi na siłowni, a w sobote Powtarzam (przepraszam za zamotanie, a napewno zamotałem )
Napisano Ponad rok temu
sam trening na niewiele się zda jeśli diety nie będzie lepiej skupić się na diecie jeśli zależy Ci na zredukowaniu tłuszczu
"Nie ważne kim byłeś liczy się to kim jesteś a najważniejszym jest kim będziesz jutro"
Zapraszam do Polubienia Strony - Filmy/Muzyka/Motywacja/Treningi/Dieta
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Witam na forum
Podął byś swój jadłospis ?
Prawdopodobnie problem polega w tym, że dużą ilość kalorii spożywasz.
Ciesze się, że filmik oglądałeś Chociaż powiem, że dużo tam nie dokładnych informacji i jak bym miał
możliwość cofnąć się w czasie, nagrał bym jeszcze raz z większą wiedzą.
Zapraszam na mój fanpage
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dieta powinna byc urozmaicona a nie ciagle to samo
Napisano Ponad rok temu
Niestety słodycze to zmora wielu osób !
Zasad jest prosta albo dążysz do celu albo rezygnujesz. Ja mam tak, że dopadnie mnie słabość i zjem na prawdę dużo a potem siedzę i myślę, cholera jak tak 2 dni dalej będę jadł
to po mimo tego że będę źle się czuł to jeszcze efekty spadną....więc lepiej zjeść trochę za dwa dni tak samo troszkę a potem już całkiem chęć zniknie.
Co do posiłków jak Koko napisał, dodawaj inne rodzaje mięsa, na Twoim miejscu tak nagle z węgli bym nie schodził, że tylko 60 gram ryżu do posiłku, zacznij od normalnych porcji 100 gram i np. przez 2
tygodni żeby org. przyzwyczaić do systematyczności i dopiero potem zejść do 90....Tak samo ryby jedz, orzechy, np. do twarogu 10 gram wymieszaj.
Pozdrawiam
Zapraszam na mój fanpage
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za pomoc. Będe tak robił. Pozdrawiam
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ocena treningu