BSN No-Xplode
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DT:od 2 do 3 miarek przed treningiem
DNT:1 miarka rano na czczo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepiej dokupić kreatynke i w dni nietreningowe ją jeść, bo po co suplemęt przedtreningowy brać w nietreningowy dzień ?
13MC13 a jak z mocą na teningu ?? Czujesz ??
Napisano Ponad rok temu
Wątpie ,że rozstępy to wina No-x
Lepiej dokupić kreatynke i w dni nietreningowe ją jeść, bo po co suplemęt przedtreningowy brać w nietreningowy dzień ?
13MC13 a jak z mocą na teningu ?? Czujesz ??
przed braniem BSN nie miałem żadnego rozstępu teraz mam na udach biodrach tricepsach z parą na pierwszych treningach cos czułem na którymś treningu wziąłem większa dawkę i kiepsko se czułem serce ciśnienie podwyższone nerwy ... teraz sypie więcej niż przedtem i nie czuje niczego specjalnego pompy i mocy nic specjalnego ten BSN jest trochę przereklamowany naddatek drogi ;p następnym razem wypróbuje shocka z Universala
Napisano Ponad rok temu
przed braniem BSN nie miałem żadnego rozstępu teraz mam na udach biodrach tricepsach z parą na pierwszych treningach cos czułem na którymś treningu wziąłem większa dawkę i kiepsko se czułem serce ciśnienie podwyższone nerwy ... teraz sypie więcej niż przedtem i nie czuje niczego specjalnego pompy i mocy nic specjalnego ten BSN jest trochę przereklamowany naddatek drogi ;p następnym razem wypróbuje shocka z Universala
Masz rozstępy przez to ,że robisz na nim efekty
Zaskocze Cie, ja właśnie jem Shocka z universala i jestem zawiedziony jak po No-xplode masz jazdy (gdzie ja nie miałem nic takiego) to po Shocku dopiero będziesz miał Ja brałem dwa razy i raz miałem sraje pobudzenie i po chwili zmulenie na cały trening a za drugim razem odwrotnie zmulenie a potem w polowie treningu megfa pobudzenie
No-xplode brałem jedną dawke tylko i średniawo czułem.Myśle ,że na 3 porcjach była by kosa
Najleprze pobudzenie jest moim zdaniem jak zmiksujesz parew odzywek naraz ,wtedy jest ogień
Napisano Ponad rok temu
A jeżeli nie to, to co można wsiąść zamiennie do tego??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz do tego dokupić też mono, ale stack na pewno da lepsze efekty.
Który to twój cykl?
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.