Przez dwa miesiac straciłem ok.30kg, oraz od 12 pażdzienika zaczalem chodzic na siłkownie i chciał bym dopasowac diete dla mnie aby utrzymac wage oraz zeby sprzyjała ona chodzeniu na siłownię.Na co zwrocic uwagę oraz jak dopasowac diete?

Rozpis diety .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powyższe wartości rozplanuj na 4 posiłki dziennie. Być może problem leży w zbyt intensywnym planie treningowym. Postaraj się zmienić dotychczasowy plan, zrezygnuj też z aerobów jeżeli takowe wykonujesz.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
3027kcal to dosyc sporo.
Chodze do szkoly to ciezko bedzie mi 4 posiłki dziennie , mogl by mi ktos zaproponowac cos jeszcze na sniadanie,drugie sniadanie,obiad,kolacja ??
Napisano Ponad rok temu
Możliwości jest wiele - w działach dieta i kuchnia jest wiele tematów - może jakieś przepisy tobie się spodobaja
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Skorzystaj z naszego działu "Posiłek dnia", w którym publikowane są przepisy na każdą porę. Zawsze podajemy wartości odżywcze przygotowywanych posiłków dlatego bez problemu będziesz mógł je umieścić w swoim dobowym zapotrzebowaniu  .
.
http://www.fabrykasi...ty/posilek-dnia
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Rozpiska | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Bor w suplementach diety. | Suplementy | 
 |   
 | ||
| Plany treningowe, ćwiczenia i diety | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Prośba o pomoc w doborze treningu i diety - specyficzna osoba :) | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| K-1 w Eurosporcie (rozpiska) | MIXED-MA | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Dieta Dieta- Ponad rok temu 
- 
			 Czy dieta jest istotna do treningów nastolatka? Czy dieta jest istotna do treningów nastolatka?- Ponad rok temu 
- 
- 
			 Jak się zabrać za dietę ? Jak się zabrać za dietę ?- Ponad rok temu 
- 
			 Konsultacje online - trener personalny Konsultacje online - trener personalny- Ponad rok temu 
- 
- 
			 Moja redukcja, siłownia, dieta - proszę o pomoc. Moja redukcja, siłownia, dieta - proszę o pomoc.- Ponad rok temu 
- 
- 
			 Dieta i vegetarianizm Dieta i vegetarianizm- Ponad rok temu 
- 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu