Siema, zbliża się szkoła a ja chciałbym utrzymać moją dietę, i zamiast kanapek w szkole jeść normalne posiłki, tylko nie mam pojęcia jak się za to zabrać i jak sobie to rozplanować. Dużo czytałem na ten temat lecz nie wiele pomogło, po prostu nie wiem co jeść w tej szkole. Oto moja dieta:
30 sierpnia.JPG 48,34 KB 0 Ilość pobrań
Myślałem nad tym, żeby jeść śniadanie w domu i to by były te płatki owsiane (z tymi rodzynkami, nasionami słonecznika itp) i jadłbym gdzieś to o godz 7 30 a w szkole zjeść mógłbym posiłek o 11 15 bo wtedy mam długa przerwę i tak myślałem czy moglbym zjeść powiedzmy jaja gotowane z chlebem żytnim pełnoziarnistym, czy jak ugotuje te jajka dzień wcześniej to czy one mi się nie zepsują? I pozniej po tym posilku w szkole moglbym zjesc np jakiegos bananka a jakbym wrocil do domu to bym zjadl tak mniej wiecej o godzinie 16 posilek przed treningowy (ten sam co w diecie) no i pozniej trening i posilek po treningowy (ten co w diecie) i pozniej bialkowy tez ten sam co w diecie tylko ze o wczesniejszej godzinie.
Proszę o pomoc, czy te jajka gotowane zastapic czyms innym bo nie wiem jak to ogarnac
PS oczywiscie jak bedzie trzeba to rozpisze to tak jak na tej diecie.