POMOŻE KTOŚ??? stanozol+...no właśnie
Napisano Ponad rok temu
Nolvadex na odblokowanie zamiast Clomidu? Stanazolon w tabletkach i zastrzykach w jednym cyklu? Estrogeny, przysadka-nadnercza, stanazolony i superki - za póżno na pisanie {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif Jutro sie odezwe. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Nolvadex uzywasz wtedy gdy w cyklu poziom tesosteronu jest bardzo wysoki np Omnadren/Sustanon 500mg/tydz lub wiecej przez okres 8-10 tyg. Po paru tygodniach w organizmie jest bardzo wysokie stezenie testy. Tak duza ilosc moze spowodowac ginekomstie w tym okresie nalezy stosowac nolvadex i rowniez po cyklu np cykl 1-10, odblokowanie 10-12 i nolvadex 1-12 . Wysoki poziom estrogenu mamy rowniez po zakonczeniu brania koksu i dlatego bierzemy Nolve z Clomidem w ostatnich tygodniach. Jezeli masz sklonnosc do ginekomstii to uzywasz zawsze Nolvadexu ale nie zawsze ona pomaga w 100%.
Nolvadex oslabia dzialanie sterydow anabolicznych. Mysle ze w kuracji Winstrol / Superanabolon ( jezeli nie uzywasz zadnego testosteron {SMILIES_PATH}/question.gif ) bedzie ona zbedna, chyba ze naprawde masz problemy.
HCG w Twoim cyklu nie bedzie mialo zastosowania.
Nie łaczymy Stanazololu w zastrzykach i tabletkach w jedenj kuracji " albo rybki albo akwarium". Nie slyszalem o takiej kombinacji i rowniez nie potrafie tego rozpisac {SMILIES_PATH}/excl.gif
Jezli juz sie zdecydowales na taki cykl to bierz:
1-8 Superanabolon co dwa dni jeden strzal
4-10 Winko w zastrzykach 150mg/tydz ( 3 x 50mg ) lub 30mg/dziennie w tab.
10-12 Clomid
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Clomidu mam 3 listki. To skoro winka mam teraz 20 shotow to moze zaczne go walic najpierw a potem dorzuce superke...NIe wiem teraz bo sie troche zmieszalem.NIe wiedzialem, ze tego wina az tyle bedzie
Napisano Ponad rok temu
Ok pozbylem sie tego w tabletkach i teraz mam dwa flakony i do tego superke:)
Clomidu mam 3 listki. To skoro winka mam teraz 20 shotow to moze zaczne go walic najpierw a potem dorzuce superke...NIe wiem teraz bo sie troche zmieszalem.NIe wiedzialem, ze tego wina az tyle bedzie
Mysle ze nie ma co kombinowac. Jezeli bedziesz stosowal samo wino na samym poczatku bez superka to bedzie cienizna. Jezeli bedziesz bral superka i winko od poczatku razem 1-8tyg to nandrolon zacznie dzialac szybciej. Jezeli zastosujesz cykl taki jak ustalilismy to utrzymasz wiekszosc zdobytej masy dobrej jakosci. To jest moja opinia. Poczekaj jeszcze za Koksikiem moze on cos doda. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-8 Superanabolon co dwa dni jeden strzal
3-10 Winko w zastrzykach 150mg/tydz ( 3 x 50mg ).
Clomid
Pisalem Tobie ze bedzie dobrze jak uzyjesz 200mg/tydz testosteronu enhanate. Jezeli bierzesz sama dece w dawkach powyzej 200mg/tydz mozesz miec problem z małym tzw Deca-Dick. Ale przy tak malych dawkach mysle ze nie bedzie problemu. Musisz sam wybrac czy dolozyc teste do cyklu i ryzykowac z owlosieniem ( napewno byl to ciezki Twoj okres ) czy male dawki koksu i pomału do przodu {SMILIES_PATH}/question.gif Pozdro.
Reszte wina zostaw na nastepny cykl... {SMILIES_PATH}/biggrin.gif
Clomid 2-3 dni po ostatnim strzale winka w dawkach 150->100->i az do konca po 50mg zawsze przed snem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Clomidu wyjdzie Tobie : 1dzien 3 tab, 2dzien 2 tab, i nastepne 10-14 dni po 1tab to chyba troszke wiecej niz jedno opakowanie (12szuk) {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif Spoko mozesz brac do konca po 50mg/dziennie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w dziale nasze relacje zaloz temat tak jak ja {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gifPamietaj opisac na foum wyniki w czasie i po cyklu {SMILIES_PATH}/excl.gif Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Superke biore co 2 dni przez 4.5 tygodnia a winstrol przez 6 tygodni a potem clomid.Mam nadzieje, ze z malym tez bedzie wszystko ok mimo, ze odpuszczam testo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu