a następnie odmrozona jest, duzo zdrowsza, niż normalna"
bo, giną wszystkie bakterije, pod wpływem, " niskiej temperatory"
prawda Czy mit?
Użytkownik Haroldek48 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Haroldek48 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mit. Bakterie bakteriami zależy od temperatury i długości zamrożenia, w każdym razie wszystkie najprawdopodobniej i tak nie wymrą. Tak czy inaczej woda na pewno po takim zabiegu nie jest "zdrowsza", skład ma nadal ten sam.
Napisano Ponad rok temu
Nic się nie zmieni. Choć słyszałem o jakiś super właściwościach wód z topniejącego lodowca, które są podobnie zamrażane i odmrażane..
Zadaj sobie pytanie: Czy mogę dać z siebie więcej? Odpowiedź brzmi zwykle: Tak. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - Paul Tergat
Napisano Ponad rok temu
Z punktu widzenia zdrowotności nic sie nie zmieni a bakterie? Większość faktycznie wymrze.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Bo to chyba nie o bakterie chodzi, a co o innego, nie pamiętam o co, fakt, że o takich właściwościach wody słyszałem, ale to były bardziej doniesienia z takich new age'owych klimatów.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chcecie pić zdrową wodę tu musicie kupować wodę w szklanych butelkach ale nie wiem czy są jeszcze gdzieś takie... ( tak samo z mlekiem)
Woda w plastikowej butelce w ciągu 24 godzin nabierze od groma bakterii czy grzybów , oczywiście b. rzadko wpływa to na nas źle ale kiedyś może się tak zdarzyć.
" Jesteś na tyle dobry , na ile dobry jest Twój najsłabszy punkt ."
" Bycie mistrzem nie polega na dokopaniu przeciwnikowi w walce, lecz zachowaniu zaraz po niej! "
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chcecie pić zdrową wodę tu musicie kupować wodę w szklanych butelkach ale nie wiem czy są jeszcze gdzieś takie... ( tak samo z mlekiem)
Nadal są dostępne tylko ich koszt jest raczej o wiele większy niż w popularnym plastiku. Chyba, że macie dostęp do jakiejś rozlewni - wtedy bez problemu będziecie mogli dorwać cały transporter w naprawdę śmiesznej cenie
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
a to dla mnie ciekawe, ale patrząc na wasze opinie... racja to raczej mit.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Grammatikk - Ponad rok temu