Piwo Imbirowe dobre na zakwasy
Napisano Ponad rok temu
Imbir z tego co wiem nie ma właściwości niwelujących ból spowodowany mikrouszkdozeniami.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
mikrourazy, to w pewnym sesie st, zapalny, a imbir niby obniża ten stan, tak slyszalem..
Napisano Ponad rok temu
Tak jednak nie liczyłbym na jakieś widoczne skutki bo byś musiał tego piwa wypić kilka litrów.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Imbir ma właściwości głównie rozgrzewające, ale rzeczywiście dużo wiadomości w necie mówi o tym, że pomaga na zakwasy.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli już to proponowałbym zastosować mieszankę imbiru miodu i cytryny. Bardzo popularny sposób w mojej rodzinie na przeziębienia bądź problemy żołądkowe. Jak jest z zakwasami ? Najlepiej byłoby wypróbować maść bądź ekstrakt z imbiru do bezpośredniego nacierania obolałych miejsc.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli już to proponowałbym zastosować mieszankę imbiru miodu i cytryny. Bardzo popularny sposób w mojej rodzinie na przeziębienia bądź problemy żołądkowe. Jak jest z zakwasami ? Najlepiej byłoby wypróbować maść bądź ekstrakt z imbiru do bezpośredniego nacierania obolałych miejsc.
Muszę spróbować. Słyszałem o tym całkiem sporo, ale jakoś nigdy nie mogłem się zebrać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
piwo imbirowe? no jak dla mnie na pewno mit. Co prawda nie stosowalem, ale przeciez dla osob cwiczacych piwo jest mocno nie wskazane, ze wzgledu na zawartosc i przede wszystkim dwutlenek wegla. Takze w ogole nie kminie tego tematu no chyba, ze ktos stosowal, to prosze mnie wyprowadzic z bledu. Ja tam ogolnie biore jak user powyzej aspiryne, ale jak juz jest naprawde zle. Jak jest taki maly bol miesni, to nawet lubie cos takiego wtedy wiem, ze żyję!
Napisano Ponad rok temu
dla mnie to niesamowite i przyjazne forum, bardzo dobrze się was czyta [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przedramie a biceps
- Ponad rok temu
-
Prawdy czy mity ?
- Ponad rok temu
-
Odżywki Kiedyś i Dziś
- Ponad rok temu
-
Czy tatuaż rozciągnie się po przybraniu większej masy?
- Ponad rok temu
-
-
Jak rzuce palenie na pewno przytyję!
Grammatikk - Ponad rok temu
-
Trening siłowy nie wpływa pozytywnie na serce
-
Trening FBW jest najlepszy dla początkujących...
-
Musisz stosować 12-16 serii na duże partie i 6-10 na małe bo tak jest najefektywniej!
-
Trening nie może trwać dłużej niż godzinę?