proszę o pomoc
Napisano Ponad rok temu
i liczę że mi pomożecie
mam 28 lat od 2 trenuje
zawsze miałem problemy ze zdrowiem nawet z wfu bylem zwolniony
ale jestem już kilka lat po zabiegu i mogę sobie pozwolic na normalne życie
ale na siłowni która bardzo mnie fascynowała nie daje rady
80kg mnie gniecie i wszyscy maja pompe ze mnie
ostatnio załatwiłem sobie z pewnego źródła
witaminy typu equipoise50mg/ml tesciu150mg/ml i trenbolon 200mg/ml brałem to co 3 dzień equipoise 1cm a reszte po 0,5 cm. Po tym jak słyszałem mocnym cyklu masy przybył mi kilogram a 80 mnie już nie gniecie ale 100 wyciskam tylko raz i brak sił. Razem z tym cyklem wypiłem 7 kg mutant masa a przytyłem może z 2 kg. Może ten koleś dal mi złe środki albo żle kazał brac . Pomóżcie mie. Co mam zakupic ile czego i jak brac by mnie to ruszylo. Wspomnę że do tego cyklu nic nigdy nie brałem ale wtedy nawet 70 kg nie moglem ruszyc i cwiczyłem tak 60 kg ale wszyscy sie smiali wiec kupiłem sobie troche sprzetu i tak trenuje zakamuflowany. Prosze o porady konkretne bo nie wiem juz co robic. Trenuje 4 razy w tyg po 90 min jem regularnie a i tak stoje w miejscu.
Napisano Ponad rok temu
słuchajcie mam poważny problem
i liczę że mi pomożecie
mam 28 lat od 2 trenuje
zawsze miałem problemy ze zdrowiem nawet z wfu bylem zwolniony
ale jestem już kilka lat po zabiegu i mogę sobie pozwolic na normalne życie
ale na siłowni która bardzo mnie fascynowała nie daje rady
80kg mnie gniecie i wszyscy maja pompe ze mnie
ostatnio załatwiłem sobie z pewnego źródła
witaminy typu equipoise50mg/ml tesciu150mg/ml i trenbolon 200mg/ml brałem to co 3 dzień equipoise 1cm a reszte po 0,5 cm. Po tym jak słyszałem mocnym cyklu masy przybył mi kilogram a 80 mnie już nie gniecie ale 100 wyciskam tylko raz i brak sił. Razem z tym cyklem wypiłem 7 kg mutant masa a przytyłem może z 2 kg. Może ten koleś dal mi złe środki albo żle kazał brac . Pomóżcie mie. Co mam zakupic ile czego i jak brac by mnie to ruszylo. Wspomnę że do tego cyklu nic nigdy nie brałem ale wtedy nawet 70 kg nie moglem ruszyc i cwiczyłem tak 60 kg ale wszyscy sie smiali wiec kupiłem sobie troche sprzetu i tak trenuje zakamuflowany. Prosze o porady konkretne bo nie wiem juz co robic. Trenuje 4 razy w tyg po 90 min jem regularnie a i tak stoje w miejscu.
Jakis konkretny debil rozpisal Tobie cykla z ww sterydami anabolicznymi
Moze lepiej zapytac sie o porade w dziale suplementy/odzywki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
" witaj odpisales mi ze jakis debil mi rozpisal cykl. Bardzo mozliwe chociaz niby to lokalny znawca. Sugerujesz bym jakies zwykłe odrzywki brał?? czy moze cos dobrego zaproponujesz?? teraz pisalem z jednym gosciem i proponuje mi cos takiego
"zeby byly efekty to z 200tab turanabolu, minimum 100 oxandrolone, deci minimum 10 strzałów (najlepiej ze 20) a winstrolu minimum 100tabletek albo 20 strzałów (czyli np. 2 flakony eurochemu)" co o tym myslisz?? ,mowi ze to dobre i w miare bezpieczne srodki chce za nie 9 stow. dzieki za poswiecony czas "
WIESZ JAK NAZYWAMY TAKICH GOSCI JAK TY KROLIKI DOSWIADCZALNE
Zacznij odblokowanie 21dni od ostatniej inj z Equipoise.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od poniedzialku zaczni brac kretyne w dawce 30g/d przez 8tyg ( 5g x6 dziennie ) do tego dobrego ganera i aminokwasy/witaminy/zdrowe tluszcze oraz trzymaj dobra dietke.
Szukaj polskiej metki i omnadrenu 250 testosteron propionate oraz HCG + Clomid
Kup :
- 200 tab polskiej metki
- 15 zastrzykow Omnadren`u 250
- 10ml Testosteron Propionate 100mg/ml
- 24 tab Clomid 50mg
- HCG 3x1500IU
Pamietaj bez min 8tyg przerwy nic nie zrobisz
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a po drugie za dlugo cwiczysz!!!! napewno masz trening do niczego a o misce nie wspomne
w treningu na mase najwazniejsze jest ---> trening,regeneracja,dieta, miesnie nie rosna podczas treningu tylko jak odpoczywaja trening to tylko bodziec do rozwoju miesni a zeby miesnie rosly musisz dac im budulec czyli diete a nioe za koksy sie brac
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!