Czy istnieje coś w miarę bezpiecznego czego aplikacja nie wymaga korzystania ze strzykawki?
Chodzi mi o wzrost siły i masy mięśniowej.
Czytałem trochę o tym ale nic z tego nie rozumiem, chemia i biologia nigdy nie były moją mocną stroną.
Napisano Ponad rok temu
Czy istnieje coś w miarę bezpiecznego czego aplikacja nie wymaga korzystania ze strzykawki?
Chodzi mi o wzrost siły i masy mięśniowej.
Czytałem trochę o tym ale nic z tego nie rozumiem, chemia i biologia nigdy nie były moją mocną stroną.
Napisano Ponad rok temu
testosteron, ale to raczej tylko iniekcja;
możesz się jeszcze pobawić w jakieś ph np 4ad który ma konwertować do testosteronu czy sarm jak ostaryna, tylko pamiętaj że to są niedokońca zbadane środki i się nie zdziw jak Ci 3 sutek na czole wyrośnie XD
Napisano Ponad rok temu
Anavar
Anadrol
Dianabol
Turinabol
Winstrol
Wybór należy dla Ciebie.
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Anavar
Anadrol
Dianabol
Turinabol
Winstrol
Wybór należy dla Ciebie.
tak, w szczeglnoci anadrol bezpieczny XD
Napisano Ponad rok temu
pierwszy cykl walnij metke choc najlepsze szoty
Napisano Ponad rok temu
tak, w szczeglnoci anadrol bezpieczny XD
Nie napisałem, że jest bezpieczny. Po prostu wymieniłem w miarę popularne środki doustne.
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
pytanie było o bezpieczne środki więc tak to zrozumiałem i pewnie nie tylko ja;
Napisano Ponad rok temu
A no to wybacz heh
Napisano Ponad rok temu
Nie istnieją bezpieczne środki dopingujące dlatego pytanie autora pozbawione jest sensu. Aczkolwiek jazda na rowerze i picie wódki tez bezpieczne nie juest
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie najbezpieczniejszy jest anavar ale trafić na pewniaka trzeba mieć mega farta
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Chodzę na siłownie gdzie połowa coś bierze. Rosną szybciej ode mnie choć na siłowni zapierdalają dużo słabiej. Nie żebym bym zawistny ale to mnie trochę denerwuje...
Podobno testosteron jest dobry, ale to jest chyba tylko w zastrzykach , a jak nie daj Boże trafie w zyłę to szpital. O to nie trudno.
Napisano Ponad rok temu
To raczej normalne że Ci co "biorą" notują 3/4 krotnie szybsze postępy od naturali, taki to urok dopingu.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
ile w ogóle masz lat? XD
ankiete uzupełnij jak chcesz dalej konwersować w tym temacie
to że wszyscy biorą nie znaczy że Ty też musisz
po to się robi aspirację by wiedzieć, czy się w żyle nie siedzi, po za tym pare razy przez przypadek strzeliłem w żyłę i jakoś nie wylądowałem w szpitalu XD
w treningu wcale też nie chodzi o to by nie wiadomo jak zapieprzać
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Stagnacja siły i wytrzymałośći - coś na poprawę |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Czy ktos cos wie o JUDO w czestochowie? |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
|