Mit i kit czy prawda i złoty środek?
Trening nie może trwać dłużej niż godzinę?
Napisano Ponad rok temu
Może trwać tylko po co?
Napisano Ponad rok temu
PO to żeby maksymalnie przetrenować mięśnie pod każdym kątem w systemach które nie stawiają na 1 miejscu intensywności oraz po to gdy długie i ciężkie treningi daja nam lepsze rezultaty niż krótkie i intensywne oraz w przypadku gdy tak po prostu lubimy
Jak dla mnie MIT przez duże M
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Nie traktowałem tego w kategoriach mitu,po prostu w ciągu godziny jestem zrobić ciężki trening siłowy.
Napisano Ponad rok temu
Kwestia osobnicza.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Mi wychodzi średnio 1,5 godziny. Zwolennikiem treningów godzinnych był zawsze Dorian Yates natomiast Jay Cutler lubił po 2 godziny. Co osoba to różnica. Ja nie potrafiłbym się zmieścić w ciągu jednej godziny.
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Wszystko też zależy od metody trenowania, jeśli trenujemy FBW i powiedzmy robimy cięższy trening to możemy się nie zmieścić w godzinę, ale jeśli mamy dobrze podzielony trening na partię, robimy odpowiednio duże ciężary, to i pół godziny może być wystarczająco.(plus rozgrzewka)
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój kanał
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"-Wszyscy potrafimy marzyć dlatego jesteśmy zwycięzcami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi też ciężko z czasem się zmieścić tak półtorej albo 1h20 min to idealnie. Czasami jak robię super serię z b. krótki odpoczynkami to da radę się zmieścić w godzinie. Ale jak pisał kolega wyżek wszystko zależy od rodzaju treningu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Glikogen uzupełnia się zaraz po treningu
Grammatikk - Ponad rok temu
-
Kreatyna buduje mięśnie!
-
Zdrowie a firmy farmaceutyczne...
- Ponad rok temu
-
Badania suplemetow
- Ponad rok temu
-
Jak dlugo można zyć?
- Ponad rok temu
-
Piwo w trakcie i po treningu dobrze nawadnia organizm.
-
Kieliszek wódki czy butelka piwa jak najbardziej... bo przecież alkohol spala cukier!
-
Dieta IF jest efektywniejsza od zbilansowanej podczas redukcji.
-
Duże partie mięśniowe potrzebują 7 dni na regenerację.
-
Suplementy w większości moga zastapic dietę...