Tak czy nie? Jakie macie zdanie na ten temat ?
Suplementy w większości moga zastapic dietę...
Napisano Ponad rok temu
Suple nigdy nie zastąpią diety. Poza tym lepiej zjeść coś smacznego niż ciągle wciągać suple w prochu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Patrze teraz na izolacik za 159zł i 5-6 miarek zużyłem w przeciągu miesiąca. Suple bleee, dobre jedzenie i zdrowe jedzenie fack yeah
Napisano Ponad rok temu
Popieram w pełni suple sa dobry gdy nie mamy jak ugotować (podróż) ale w każdej innej formie najlepsze jest naturalne jedzenie
Na koniec dodam tylko że nawet najlepsze gainery na rynku nie imituja naturalności i przyswajalności nawet miernej jakości posiłku.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Suplementy robią różnicę jak wszystko jest dopięte,czy trening i dieta.
Napisano Ponad rok temu
Kwestia jeszcze jakie suplementy bo na pewno nie te uzupełniające diete bo jak jest dopięta to nie ma czego uzupełnić.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No sorki ale po treningu nei wyobrażam sobie wrzucać ryżu i kurczaka,wolę spić gainera.
Napisano Ponad rok temu
TY wolisz spić gainera inny wolą zjeść coś normalnego Kwestia wyboru.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Jem coś normalnego ale po godzinie od gainera.Gdy krew odchodzi z żołądka do mięśni trawienie się pogarsza,dlatego zalecane jest przyjmowanie jak najszybciej wchłanialnych makroskładników zaraz po treningu.
Napisano Ponad rok temu
Zalecane nie zalecane. Wiele rzeczy się zaleca. Ja nie widzę różnicy rjedząc wedle "zaleceń" a mając święty spokój i i jedząc te godzine czy tam 2 po. Tak zauważyłem na swoim organiźmie dlatego mam takie a nie inne zdanie. Coraz więcej ludzi przestaje szaleć z wciaganiem proszku po treningu i co najlepsze w tymw szystkim rozwijają się tak samo.
Wszystko jest kwestia wyboru i zdrowego rozsądku. Ty jesteś znany z tego że spozywanie 15 supli prozdrowotnych jest dla Ciebie normą i dobrze tak lubisz czujesz taka potrzebę.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
zwłaszcza na redukcji, lepiej wciągnać wiecej normalnego jedzenia i napełnić zoądek, niz wsypywac w siebie prochy typu gainer czy bialko
Napisano Ponad rok temu
zwłaszcza na redukcji, lepiej wciągnać wiecej normalnego jedzenia i napełnić zoądek, niz wsypywac w siebie prochy typu gainer czy bialko
Na redukcji się zgodzę,ale na masie nie potrzebnie obciążamy jelita i mamy wydęte bebzony.
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiście wolę manewrować i szaleć w kuchni przygotowując przepyszne potrawy Suple są potrzebne gdy naprawdę są dni, kiedy nie mamy czasu kompletnie na nic. Ale bez konkretnej diety niczego nie osiągniemy
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem suplementy tylko wspomagają. Sama stosuję spalacz tłuszczu i wiem, że nie mogłabym nim zastąpić diety. Jednak ze spożyciem www.trizer.pl jest mi łatwiej osiągnąć cel. Dzięki takim suplementom trzymanie diety jest prostsze. Różnorodne składniki zawarte w produkcie umożliwiają szybsze spalanie tłuszczu. Jest zupełnie bezpieczny. Zawiera dużo składników mineralnych i witamin, które przyczyniają się do zdrowego odchudzania. Łatwiej jest opanować głód na słodycze nawet, jeśli jest się wielkim łasuchem. Mi samej udało się schudnąć po nim w ciągu ostatniego miesiąca dwa kilogramy.
Napisano Ponad rok temu
no można je wcinać, ale to bez sensu żreć ciagle proszek. Kurczak, ryż i jest dobrze!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening siłowy wpływa niekorzystnie na kości
Grammatikk - Ponad rok temu
-
Można się zatruć Wodą?
- Ponad rok temu
-
-
Kulturysta nigdy nie będzie rozciągnięty
-
Trening na czczo spala więcej tłuszczu
-
Łosoś po obróbce termicznej traci "zdrowe" tłuszcze...
- Ponad rok temu
-
Łosoś norweski jest zdrowy a tuńczyk rakotwórczy
-
Czy po piwie rośnie brzuch?
- Ponad rok temu
-
Środki przeczyszczające odchudzają
-
Musisz zmieniać plan treningowy co 6 tygodni bo mięśnie się przyzwyczają