pierwsze starcie z PH
Napisano Ponad rok temu
Na samym początku dodam , że będzie to moje pierwsze starcie z PH. Moje uczucia co do tego typu środków są mieszane ale trzeba to przetestować na sobie, żeby móc coś o tym powiedzieć. Wybrałem trenadrol, którego polecił mi kumpel z siłowni. Zakupiłem również UNIVERSAL SHOCK THERAPY (pobudzacz) , STORM (stak) , BCAA i Z-FORCE z dymatize , Syntrax Matrix 5.0 (białeczko), witaminki , osłonki, oraz T-BOL jako odblok. Mam jeszcze mono vitalmaxa i trochę serwatki z poprzednich cyklów ale myślę że będzie to Tutaj zbędne. Myślę, że asortyment jest ok i nie trzeba nic dokupować. Chciałbym teraz usłyszeć wasze opinie jak to dawkować.
1-3 tren po 3 kaps.
2-7 storm
4-8 z-force
?? t-bol
Napisano Ponad rok temu
Witam serdecznie,
Na samym początku dodam , że będzie to moje pierwsze starcie z PH. Moje uczucia co do tego typu środków są mieszane ale trzeba to przetestować na sobie, żeby móc coś o tym powiedzieć. Wybrałem trenadrol, którego polecił mi kumpel z siłowni. Zakupiłem również UNIVERSAL SHOCK THERAPY (pobudzacz) , STORM (stak) , BCAA i Z-FORCE z dymatize , Syntrax Matrix 5.0 (białeczko), witaminki , osłonki, oraz T-BOL jako odblok. Mam jeszcze mono vitalmaxa i trochę serwatki z poprzednich cyklów ale myślę że będzie to Tutaj zbędne. Myślę, że asortyment jest ok i nie trzeba nic dokupować. Chciałbym teraz usłyszeć wasze opinie jak to dawkować.
1-3 tren po 3 kaps.
2-7 storm
4-8 z-force
?? t-bol
T-bol na nastepny dzien po ostatnim tabsie trenadrolu.
Napisano Ponad rok temu
T-bol na nastepny dzien po ostatnim tabsie trenadrolu.
Tak w ogóle to po trenie clomid by sie przydal, ale jak chcesz sie t-bolem odblokowac to koniecznie dokup tribulusa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak wpieprzac tego tbola
bierz tak jak pisze na opakowaniu, ta max dawka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcialbym wejsc na pierwszy cykl ph mam M-drola,Alri Restore i po dwa listki clomidu i nolvadexu.
Do tego 3kg białka ostrowi,oczywiście osłonki esselive forte,vit. b6
Co jeszcze dokupic i jak dawkować?
Pracuje na trzy zmiany i nie bardzo wiem kiedy mam brac bo co tydzien na inna godzine do pracy.(1 zmiana 6-14 ;2 zmiana 14-22 ;3 zmiana 22-6)
Pomoże ktoś !?