Co sądzicie o orzechach nerkowca na wagę z Bierdronki i o migdałach na wagę z Lidla? Jedne i drugie przezajebiste w smaku, ale czy warto to jeść? Raz w tygodniu mi się zdarzy zjeść po 2 garści tego i tego naraz
Orzechy nerkowca, migdały.
Napisano Ponad rok temu
Orzechy to orzechy tu nie ma czego zwałować. Jak każdy wie orzechy to źródło dobrych tłuszczy i dobrze przyswajalnego białka.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Na masie super dodatek,skarbnica zdrowych tłuszczy i sporej ilości białka.
Napisano Ponad rok temu
No, ale nie apominajmy, że nie można z nimi przesadzać.
Napisano Ponad rok temu
Z orzechami ciężko się przesadza bo są sycące.
Napisano Ponad rok temu
I co z tego? Jak kilogram na raz bym zjadł jakbym tylko mógł. Nie każdego tłuszcze sycą.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
I co z tego? Jak kilogram na raz bym zjadł jakbym tylko mógł. Nie każdego tłuszcze sycą.
Nic z tego i skończ budować odpowiedzi na schemacie że jak coś na ciebie nie działa to na innych też nie może.
Napisano Ponad rok temu
Wyraziłem swoja opinię którą potwierdzi każdy kto sam po zjedzeniu 10 orzeszków nie czuje sytości. Nigdzie nie napisałem że skoro ja moge zjeć dużo orzechów to każdy może. Zaznaczyłem tylko że ludzie dzielą się na 2 grupy których tłuszczy syca i nie sycą. WIększości nie sycą i to nie jest nowość odkryta niedawno.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No sorki 10 orzeszków a 1 kg to spory rozrzut,zresztą nigdzie nie pisałem ze 10 orzechów mnie syci.
Napisano Ponad rok temu
Ile osób bym nie znał to każdy musi unikać orzechów bo bez problemu z 10sztuk robi się 100g a z 100g robi się 300... wchodzą jak woda jak ktos je lubi.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No jeśli o mnie chodzi to orzechy i migdały mogę jeść i jeść Najlepiej prażone i solone.
Napisano Ponad rok temu
Ja myślę, że orzech bez względu na miejsce zakupu zawsze bedą odpowiednim wyborem. Raczej nic nie można zepsuć przy produkcji orzechów. To bardzo wartościowy pokarm, ma dużo wszelkich składników odrzywczych.
pompa do szamba [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie słyszałem aby orzechy trzeba było konserwować czy podlewac nawozami :E Więc masz słuszność.
Mateusz Pawlak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pomysł na placek/pizze/ chleb
pit86 - Ponad rok temu
-
FIT Bounty? :D
- Ponad rok temu
-
Kilka pytań