Łosoś po obróbce termicznej traci "zdrowe" tłuszcze...
Napisano Ponad rok temu
Zależy jak wysoko temp ale ogólnie kwasy omega 3 słabo znoszą temp,szybko się utleniają.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie dlatego jedzenie gotowanych czy pieczonych ryb ok dla smaku i białka ale nie dla zdrowych kwasów tłuszczowych. Krótkie smażenie na małym ogniu lub duszenie ok. Ryby nie potrzebują wiele aby ściąć białko ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Łosoś norweski jest zdrowy a tuńczyk rakotwórczyGrammatikk - Ponad rok temu
-
Czy po piwie rośnie brzuch?- Ponad rok temu
-
Środki przeczyszczające odchudzająGrammatikk - Ponad rok temu
-
Musisz zmieniać plan treningowy co 6 tygodni bo mięśnie się przyzwyczająGrammatikk - Ponad rok temu
-
Pas kulturystyczny vs Gorset mięśniowy- Ponad rok temu
-
Im więcej trenujesz tym większy będziesz.Grammatikk - Ponad rok temu
-
Siła nie zależy od masy ciałaGrammatikk - Ponad rok temu
-
Limit genetyczny- Ponad rok temu
-
Kaloria kalorii nierówna.Grammatikk - Ponad rok temu
-
Gorzka czekolada jest dietetyczna.Grammatikk - Ponad rok temu


