 
Łosoś po obróbce termicznej traci "zdrowe" tłuszcze...
Napisano Ponad rok temu
Zależy jak wysoko temp ale ogólnie kwasy omega 3 słabo znoszą temp,szybko się utleniają.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie dlatego jedzenie gotowanych czy pieczonych ryb ok dla smaku i białka ale nie dla zdrowych kwasów tłuszczowych. Krótkie smażenie na małym ogniu lub duszenie ok. Ryby nie potrzebują wiele aby ściąć białko 
Mateusz Pawlak 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Łosoś norweski jest zdrowy a tuńczyk rakotwórczy Łosoś norweski jest zdrowy a tuńczyk rakotwórczyGrammatikk - Ponad rok temu 
- 
			 Czy po piwie rośnie brzuch? Czy po piwie rośnie brzuch?- Ponad rok temu 
- 
			 Środki przeczyszczające odchudzają Środki przeczyszczające odchudzająGrammatikk - Ponad rok temu 
- 
			 Musisz zmieniać plan treningowy co 6 tygodni bo mięśnie się przyzwyczają Musisz zmieniać plan treningowy co 6 tygodni bo mięśnie się przyzwyczająGrammatikk - Ponad rok temu 
- 
			 Pas kulturystyczny vs Gorset mięśniowy Pas kulturystyczny vs Gorset mięśniowy- Ponad rok temu 
- 
			 Im więcej trenujesz tym większy będziesz. Im więcej trenujesz tym większy będziesz.Grammatikk - Ponad rok temu 
- 
			 Siła nie zależy od masy ciała Siła nie zależy od masy ciałaGrammatikk - Ponad rok temu 
- 
			 Limit genetyczny Limit genetyczny- Ponad rok temu 
- 
			 Kaloria kalorii nierówna. Kaloria kalorii nierówna.Grammatikk - Ponad rok temu 
- 
			 Gorzka czekolada jest dietetyczna. Gorzka czekolada jest dietetyczna.Grammatikk - Ponad rok temu 
 


 
			
			 
				
			