17
185
74
Tutaj jest ten problem, bo właściwie nie wiem
rok
Dotychczas robiłem je 5 dni w tygodniu po średnio półtorej do 2 godzin
Zazwyczaj wyglądało to tak poniedziałek klatka piersiowa + brzuch,wtorek biceps triceps+ cardio ( zależność od treningów w zimę miałem przygotowanie do sezonu w piłkę i jeżeli nie było treningu robiłem cardio),sroda nogi, łydki + brzuch, czwartek plecy+ biceps/triceps, piątek klatka piersiowa + drązek/ brzuch. Sobota jest to dzień meczu w którym nie mam czasu już na siłownie albo po prostu sił bo jest to swojego radzaju intensywny trening, niedziela regeneracja
Jeżeli chodzi o intensywność to oczywiście bywało różnie, uważam że była dużą chodząc już na siłownie miałem jakiś cel wie opieprzanie się nie wchodziło w grę.
Mam tendencje do tycia
Nie mam żadnego problemu ze zdrowym odżywianiem, jestem wstanie odstawić wszystko beż żadnego problemu czy podjadania.
Suplementacja tak była , izolat białka sojowego "SOJA PRO" od ACTIVLAB, oraz kreatyna przed sezonem również od ACTIVLAB "creatine powder" systematyczność była, białko 2 razy dziennie przed i po treningu, kreatyna bralem 5 tygodni 3 razy dziennie przed śniadaniem 30 minut przed treningiem 30 minut i po treningu.
Myśle że to na tyle, jakieś profesji w tym nie ma dla tego też zwaracam się w waszą strone jeżeli chodzi o diete to był moj bład bo nie liczyłem mikro procz bialka bialko starałem sie jeść w graniac 200 g dziennie, teraz wiem że liczenie makro to podstawa