Krava Mag
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
PZD
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o twoją podświadomość, na ulicy zdajesz sobie sprawę, że nie możesz odpuścić bo jak się przewrócisz to zostaniesz skopany i nikt nie powie stop lub coś w tym rodzaju. Dlatego jesteś zmuszony dawać 101% siebie aby nie dostać po dupie. Na treningu musisz dać z siebie tylko 100%. Rozumiesz teraz ?
Na treningu masz tylko tych samych ludzi, na ulicy spotkasz przeróżnych i to Cię nauczy wielu rzeczy. Oczywiście nie ma to jak dostać niezły wpierdol A tego na treningu nie dostaniesz No i ta stracona przytomność i pobudka w szpitalu bez paru kłyków lub ze złamaną nogą czy ręką o żebrach nie wspominając.
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogolnie fajna sprawa;D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BJJ jest fajne sam trenowałem samo JJ ok 3 lat i powiem ze przydało sie potepiam cwaniaczków co to po paru treningach kozaczą na ulicy bo chooya umieja ale w gebie mocni hahahahahahaha,sporty walki to nie sposób aby potrenowac i sie napierdalać bez sensu na streecie-jak ktoś tego nie kuma to jest debilem.trenowałem 6 miesięcy krav mage i powiem tylko tyle-kondycyjnie masakra,ale ten styl wywodzacy sie z izraelskiej walki wręcz wykorzystywanej w wojsku jest ok i polecam jesli ktos chce podnieś kondyche i sprawność fizyczna a także szanse na ulicy w razie"w"To prawda Major,ale spójrz na to tak.Trenujesz i wkońcu trening to bedzie dla Ciebie za mało bedziesz chcail sie przekona ile umiesz i pojedziesz na zawody kazdy styl Ci sie przyda.Krava Mag Vale tudo Tajski boks to style,które króluja jak dla mnie na ulicy.Sam osobiscie trenuje BJJ od pewnoego czasu,koło 2miechów i czuje sie pewniej.Wiem,że jedyne to sprowadzic kolesia do parteru reszta to pikus mozna wszystko.
Napisano Ponad rok temu
Po za tym też nie lubię kozaków co cwaniaczką po paru treningach a nawet po pół roku ćwiczeń czy nawet więcej a tak naprawdę pod względem techniki i innych elementów są jeszcze ciency.A ćwiczenie sztuk walki tylko dlatego aby się napierdalać o byle gówno mija się z celem bo nie o to tu chodzi w każdym normalnym klubie takich "hardcorowców"
wywalają.