Krava Mag
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
PZD
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o twoją podświadomość, na ulicy zdajesz sobie sprawę, że nie możesz odpuścić bo jak się przewrócisz to zostaniesz skopany i nikt nie powie stop lub coś w tym rodzaju. Dlatego jesteś zmuszony dawać 101% siebie aby nie dostać po dupie. Na treningu musisz dać z siebie tylko 100%. Rozumiesz teraz ?
Na treningu masz tylko tych samych ludzi, na ulicy spotkasz przeróżnych i to Cię nauczy wielu rzeczy. Oczywiście nie ma to jak dostać niezły wpierdol
 A tego na treningu nie dostaniesz
 A tego na treningu nie dostaniesz  No i ta stracona przytomność i pobudka w szpitalu bez paru kłyków lub ze złamaną nogą czy ręką o żebrach nie wspominając.
 No i ta stracona przytomność i pobudka w szpitalu bez paru kłyków lub ze złamaną nogą czy ręką o żebrach nie wspominając.

"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu

ake przedewszystkim to sie nie poddawac.trzymac za mnie kciuki hehehehehhe
 ake przedewszystkim to sie nie poddawac.trzymac za mnie kciuki hehehehehhe 

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogolnie fajna sprawa;D
 "
" 
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BJJ jest fajne sam trenowałem samo JJ ok 3 lat i powiem ze przydało sieTo prawda Major,ale spójrz na to tak.Trenujesz i wkońcu trening to bedzie dla Ciebie za mało bedziesz chcail sie przekona ile umiesz i pojedziesz na zawody kazdy styl Ci sie przyda.Krava Mag Vale tudo Tajski boks to style,które króluja jak dla mnie na ulicy.Sam osobiscie trenuje BJJ od pewnoego czasu,koło 2miechów i czuje sie pewniej.Wiem,że jedyne to sprowadzic kolesia do parteru reszta to pikus mozna wszystko.
 potepiam cwaniaczków co to po paru treningach kozaczą na ulicy bo chooya umieja ale w gebie mocni hahahahahahaha,sporty walki to nie sposób aby potrenowac i sie napierdalać bez sensu na streecie-jak ktoś tego nie kuma to jest debilem.trenowałem 6 miesięcy krav mage i powiem tylko tyle-kondycyjnie masakra,ale ten styl wywodzacy sie z izraelskiej walki wręcz wykorzystywanej w wojsku jest ok i polecam jesli ktos chce podnieś kondyche i sprawność fizyczna a także szanse na ulicy w razie"w"
 potepiam cwaniaczków co to po paru treningach kozaczą na ulicy bo chooya umieja ale w gebie mocni hahahahahahaha,sporty walki to nie sposób aby potrenowac i sie napierdalać bez sensu na streecie-jak ktoś tego nie kuma to jest debilem.trenowałem 6 miesięcy krav mage i powiem tylko tyle-kondycyjnie masakra,ale ten styl wywodzacy sie z izraelskiej walki wręcz wykorzystywanej w wojsku jest ok i polecam jesli ktos chce podnieś kondyche i sprawność fizyczna a także szanse na ulicy w razie"w"

Napisano Ponad rok temu
Po za tym też nie lubię kozaków co cwaniaczką po paru treningach a nawet po pół roku ćwiczeń czy nawet więcej a tak naprawdę pod względem techniki i innych elementów są jeszcze ciency.A ćwiczenie sztuk walki tylko dlatego aby się napierdalać o byle gówno mija się z celem bo nie o to tu chodzi
 w każdym normalnym klubie takich "hardcorowców"
 w każdym normalnym klubie takich "hardcorowców"wywalają.