"zrobiłem 10kg suchej masy w rok"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że jest to możliwe na początku. Przykładowo przychodzi do nas Pan X, który nigdy nie miał styczności z ćwiczeniami siłowymi i zaczyna ćwiczyć, dieta dopięta i treningi na 100% - myślę, że w rok jeśli ma dobrą genetykę jest w stanie zbudować 10kg czystego mięsa naturalnie.
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Mam identyczne zdanie w tej sprawie jak Lezu.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Albo zależy na czym śmiga
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Jasne, że się da. W pierwszy roku idzie zrobić nawet więcej masy aniżeli 10 kg.
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Ale to tylko na początku idzie tak fajnie. Kiedy organizm jest chłonny na bodźce siłowe i dietetyczne. Dlatego tak ważne jest aby wystartować już z nabyta wiedzą i zmaksymalizować ten potencjał.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
jasne, że tak z każdym rokiem % przyrostu masy mięśniowej się zmniejsza
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Jestem gotów na wszystko Początki we wszystkim są łatwe, a potem pod górkę i tylko najwytrwalsi dają radę
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Suchej masy się tyle nie da. Musicie pamiętać że nawet jeśli osoba ma wszystko dopilnowane to w przeciągu kilku pierwszych miesięcy organizm zbiera wiecej glikogenu wraz z wodą w mięśniach. Zwłaszcza jeśli osoba od początku robi dokładnie wszystkie partie. Więc można tylko w cudzysłowiu powiedzieć że to "sucha masa"
Opieram się na artykułach z zagranicznych pism. Było nawet w jednym, że miesięcznie jesteś w stanie uzbierać 1% mięsnia z całości Twojej wagi. Oczywiście, działa to w pierwszym roku ćwiczeń. Później wykresówka spada z każdym rokiem stażu.
Napisano Ponad rok temu
ja też dalej twierdze że się da
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
W początkowym stadium wytrenowania przy zachowaniu super diety, regeneracji i mając dobrze dobrany plan tak jest to możliwe.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
woda też mięsień ciało ludzkie składa się w 2/3 z wody gdyby dosłownie liczyć suchą masę tak samo jak byś pierś z kurczaka 1kg liczył jako 300g bo reszta to woda
10kg u wyścigowych kurczaków mięśnia w rok nic nadzwyczajnego da się nawet dużo więcej zależy kto z czego startuje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"biceps to mała partia"
- Ponad rok temu
-
"nie wolno ziemniaków na redukcji"
- Ponad rok temu
-
-
-