witam. mam 16 lat i trenuje reguralnie mniejwiecej 5 razy w tygodniu od około 7 miesiecy. mam ustalony plan treningowy. jednakże chciałbym w jakiś sposób wspomóc swój organizm. i po rozmowie z kilkoma osobami doszedłem do wniosku, że w każdej z tych rozmów padała nazwa cm3 od Treca. co wy na to?
cm3 od Treca
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Dobra kreatyna,ale czemu nie chcesz zacząć od mono?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli to Twoja pierwsza kreatyna to zacząłbym od mono. CM3 jedyna kreatyna której działanie odczułem po 2 latach stażu na siłowni
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Też kiedyś stosowałem cm3 i dobrze to wspominam, śmiało mogę polecić
Ale jak pierwsza kreatyna to tak jak koledzy piszą weź mono z Sciteca lub Vitalmaxa
Napisano Ponad rok temu
No okej. to co polecicie konktetnie z mono. i najlepiej z nazw konkretnych jako pierwsza kreatyne?
Napisano Ponad rok temu
Scitec Creatine 100% lub Vitamlax Creatin
Bardzo dobre a do tego tanie
Napisano Ponad rok temu
Ja właśnie kończę CM3 od Treca i teraz wejdę na Scitec Creatine 100%, kupiłem 1 kg tego cuda hehe.
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
no okej. poszukałem i wydają się okej. ale prosze o opinię... od jutra wchodzę na IF'a 20/4 i czy suplementacja podczas redukcji na IF ma sens?
Napisano Ponad rok temu
Ja tam zawsze polecałem i będę polecał HiTec'a kreatyny
Dla mnie jak wata Najlepsze dla mnie mono to Creapure z Olimpa i Fitmaxa.Jeżeli to twoja pierwsza kreatyna,to lepiej jej nie stosować na redukcji,wyciągniesz z niej mniej niż mógłbyś.